SON DAKİKA



Haber > Dünya > Dünya kayıp prensesin peşine düşmüştü!

Dünya kayıp prensesin peşine düşmüştü!

24 Aralık 2018 Pazartesi - 17:29




Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Dubai'den kaçtıktan sonra Hindistan yakınlarında yakalanıp geri getirilen ve hayatta olup olmadığı tartışılan Prenses





BAE Başbakanı Muhammed bin Raşid Devlet el Maktum'un kızı 33 yaşındaki Prenses Latife, bindiği yat ile kaçmayı planladığı Hindistan'a 80 kilometre kala yakalanmış ve Dubai'ye geri getirilmişti.
Geri dönüşünün ardından Prenses'in Instagram hesabının kapatılması ve bir daha haber alınamaması ülkede merak konusuydu.

Sheikha-Latifa

Bunun üzerine, Birleşmiş Milletler İnsan Hakları görevlisi ve İrlanda eski Başbakanı Mary Robinson'ın Prenses Latifa ile biraraya geldiği açıklandı ve ikilinin birlikte çekilen fotoğrafı yayınlandı.
Birleşik Arap Emirlikleri tarafından yapılan açıklamada Prensesin ailesiyle birlikte Dubai'deki evlerinde olduğu belirtildi.

Fotoğrafın tartışmaları dindirmesi beklenirken, sosyal medya kullanıcılarının bir bölümü yayınlanan fotoğrafın Prensese ait olduğuna inanmadıklarını belirtti.

Mart ayında bir Fransız ajanın yardımıyla 'hapishane' olarak bahsettiği Dubai'den kaçan Prenses'in ülkeyi terk etmek için 7 yıl plan yaptığı anlaşılmıştı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap