SON DAKİKA



Haber > Dünya > Dünya bu mucize çifti konuşuyor

Dünya bu mucize çifti konuşuyor

21 Aralık 2023 Perşembe - 22:36




İtalya'da olağanüstü bir olay yaşandı. Stefano Pirilli ve Antonietta Demasi isimli çift, aynı gün içerisinde iki ayrı uçağa bindi ve her iki uçak da yere çakıldı.





Stefano Pirilli, bu korkunç kazalardan hiçbir yara almadan kurtulurken, kız arkadaşı Antonietta Demasi ise kazaları sadece hafif sıyrıklarla atlattı. Gerçekten de inanılması güç olay dünyada büyük yankı uyandırdı.

Bu inanılmaz hikaye, İtalya'da Stefano Pirilli ve Antonietta Demasi adındaki çiftin başına geldi. Bu çift, aynı gün içinde iki farklı küçük uçağa bindi ve her iki uçak da Torino yakınlarında iniş yaparken düştü. Stefano kazadan yara almadan kurtulurken, Antonietta ise hafif yaralanmalarla kazadan sağ çıktı.

Bu trajik ama mucizevi olay, Stefano'nun Antonietta için planladığı ilk uçuş deneyiminin parçasıydı. Ne yazık ki, her iki uçak da ani sis ve karanlık koşullar altında iniş yapmaya çalışırken düştü. Stefano, kazadan sonra pilotu enkazdan çıkarmayı başardı ve şans eseri, çift ve pilotlar Paolo Rotondo ve Nicola Fiscarelli, itfaiyeciler tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldılar.

Stefano'nun "Ölmediğimiz için şanslıyız" şeklindeki sözleri, bu olayın şaşırtıcı doğasını ve hayatta kalmanın mucizesini özetliyor. Bu deneyim, kesinlikle unutulmaz bir hikaye olarak kalmaya mahkum.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap