SON DAKİKA



Haber > Dünya > Dubai'de büyük patlama

Dubai'de büyük patlama

07 Temmuz 2021 Çarşamba - 23:54




Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde bulunan Cebel Ali Limanı'nda büyük bir patlama meydana geldi. Patlama limandaki bir gemide meydana geldi, yangına müdahale sürüyor.





Patlamanın Cebel Ali Limanı'nda gerçekleştiği öğrenildi. Bölgeden teyide muhtaç haberler gelirken, limanda bir petrol tankerinin infilak ettiği bilgisi paylaşıldı.

Dubai Sivil Savunma kurumundan yapılan açıklamada, "Dubai'nin ana limanı olan Cebel Ali'de demirli halde bulunan bir geminin içindeki konteynerde yangın çıktığının bildirildiği" belirtildi. AFP'nin aktardığı açıklamada ise itfaiye ekiplerinin yangın söndürme çalışmalarına başladığı ifade edildi.

Tanıklar tüm şehirde binaların sarsıldığını bildirirken, Dubai'de yaşayanlar cep telefonlarıyla dehşet verici anları görüntüledi.

Birleşik Arap Emirlikleri'nin en büyük şehri olan Dubai'de yaşanan patlama sonrası gökyüzüne devasa bir ateş topunun yükseldiği görülüyor.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap