SON DAKİKA



Haber > Dünya > CNN TÜRK yayını engellendi! İsrail askerleri silah doğrulttu

CNN TÜRK yayını engellendi! İsrail askerleri silah doğrulttu

15 Ekim 2023 Pazar - 13:06




İsrail'in, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik planladığı "kara harekatının", olumsuz hava koşulları nedeniyle birkaç günlüğüne ertelendiği iddia edildi. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk ise Gazze sınırında son durumu aktarırken canlı yayın, kontrol noktasındaki İsrail askerlerince engellenmek istendi. Fulya Öztürk o anları anlatırken, 'Her tarafta basın yazmasına rağmen, Halil’in elindeki kamerayı silah zannettiler, onun için bize silah doğrulttular.' ifadelerini kullandı.





İsrail'in Gazze'deki kamu binaları, bankalar ve yerleşim bölgelerine yönelik saldırıları devam ediyor. İsrail ordusu, Hamas'ın operasyonel, siyasi ve askeri merkez olarak kullandığı İslam Üniversitesi'ni vurduğunu duyurdu.

İsrail ablukasındaki Gazze'de can kaybı artışı da sürüyor. Gazze'deki Sağlık Bakanlığı, 'BM’nin merkezlerini boşaltması ve hizmetlerini durdurmasının ardından Gazze'nin kuzeyindeki nüfusun yüzde 70'i sağlık hizmetlerinden mahrum kaldı.' açıklamasında bulundu.

CNN TÜRK yayını engellendi! İsrail askerleri silah doğrulttu - Resim : 1

CNN TÜRK YAYINI ENGELLENDİ

CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk Gazze sınırından şu bilgileri aktardı:


"Sınır hattına komandolar da getirilmişti. Hava şartlarından dolayı kara harekâtının birkaç gün ertelendiği iddiaları var bazı üst düzey kaynakların aktardığına göre. Kara harekâtı çok daha fazla sivilin hayatını kaybetmesine neden olacaktır. Askeri bölge olduğu için çekim yapmamızı istemiyorlar. Hayatını kaybeden ve yaralıların sayısı sürekli artıyor.

Her tarafta basın yazmasına rağmen, Halil’in elindeki kamerayı silah zannettiler, onun için bize silah doğrulttular. 2 bin 329’a ulaştı Filistin’de can kaybı. Havadan ve karadan bombardıman sürüyor."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap