SON DAKİKA



Haber > Dünya > Bu nasıl şaka? Köpekbalığını astılar...

Bu nasıl şaka? Köpekbalığını astılar...

09 Mayıs 2022 Pazartesi - 15:19




Florida'daki Ponte Vedra Lisesi'nin çatı kirişlerine "eşek şakası" olarak iç organları çıkarılmış büyük bir köpekbalığı asıldı.





Bir hayvan hakları savunma örgütü, Florida'daki lisenin çatı kirişlerine "eşek şakası" olarak iç organları çıkarılmış bir köpekbalığı asan 5 öğrenci hakkında yasal işlem başlatılması çağrısı yaptı.

Köpekbalığı perşembe sabahı saat 8.00'da Jacksonville kenti yakınlarındaki Ponte Vedra Lisesi'nde bulundu. Hayvan avludaki merdiven boşluğu üzerine asılmıştı. WJXT'nin haberine göre St. John's County Okul Bölgesi yetkilileri ipleri keserek köpekbalığını götürürken, hayvanı "eşek şakası" olarak astıklarını söyleyen 5 son sınıf öğrencisini tespit etti.

Okul, güvenlik kamerası görüntülerini St. John's Şerif Bürosu'na teslim etti.

Soruşturmayı yürüten Florida Balık ve Yaban Hayatı Koruma Komisyonu, First Coast News'e yapılan açıklamada köpekbalığının salı gecesi yakalanarak iç organlarının çıkarıldığını ve çarşamba günü saat akşam 21.00 sularında asılana kadar dondurucuda saklandığını öğrendiklerini aktardı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap