SON DAKİKA



Haber > Dünya > Belçika'daki silahlı saldırının nedeni ortaya çıktı!

Belçika'daki silahlı saldırının nedeni ortaya çıktı!

17 Ekim 2023 Salı - 11:59




Belçika'daki silahlı saldırının arkasındaki neden ortaya çıktı.





Belçika'nın başkenti Brüksel'de 2 kişinin öldürüldüğü silahlı saldırıda yeni detaylar ortaya çıktı. Saldırıyı gerçekleştiren ve terör örgütü DEAŞ üyesi olduğu iddia edilen saldırganın, ABD'de 26 bıçak darbesiyle öldürülen 6 yaşındaki Filistinli çocuğun intikamını almak için saldırıyı tertip ettiği öne sürüldü. Öte yandan eylemi gerçekleştiren şahsın, saldırı sonrasında çektiği video da ortaya çıktı.

Belçika'nın başkenti Brüksel'de bir saldırganın açtığı ateş sonucu 2 kişinin ölmesine ilişkin dikkat çeken iddialar ortaya atıldı. Saldırganın, silahlı eylemi, ABD'de öldürülen Filistinli çocuğun intikamını almak için düzenlediği öne sürüldü.

ABD'DE ÖLDÜRÜLEN FİLİSTİNLİ ÇOCUĞUN İNTİKAMINI ALMAK İÇİN YAPMIŞ

Belçika basınında yer alan habere göre, saldırganın, ABD'de 26 bıçak darbesiyle katledilen 6 yaşındaki Filistinli çocuğun intikamını almak için silahlı saldırıyı düzenlediği iddia edildi.

SALDIRI SONRASI VİDEO PAYLAŞMIŞ


Brüksel'de iki kişinin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırının failinin, kan donduran eylem sonrası sosyal medyadan video paylaşması ise dikkat çekti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap