SON DAKİKA



Haber > Dünya > Azerbaycan Ermenistan'a ait savaş uçağını düşürdü

Azerbaycan Ermenistan'a ait savaş uçağını düşürdü

24 Ekim 2020 Cumartesi - 15:34




Azerbaycan- Ermenistan çatışma hattında sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Kardeş Azerbaycan ordusu Ermenistan'a ait savaş uçağını düşürdü.





Azerbaycan ordusu Ermeni işgali altındaki topraklarını geri alamk üzere başlattığı operasyonlarına devam ediyor. Edinilen son dakika habere göre; Azerbaycan, Ermenistan Hava Kuvvetleri'ne ait savaş uçağını düşürdü. İşte son dakika haberin detayları ve Dağlık Karabağ'da son durum...

BİR SAVAŞ UÇAĞI DAHA DÜŞÜRÜLDÜ

Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, bugün öğlen saatlerinde Ermenistan Hava Kuvvetleri'ne ait bir savaş uçağının Gubadlı yönünde Azerbaycan Hava Savunma Birlikleri tarafından imha edildiği belirtildi.

ERMENİSTAN ORDUSUNA BÜYÜK DARBE!

Azerbaycan ordusunun, topraklarını kurtarmak için başlattığı operasyonların devam ettiği bildirildi.
Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, operasyonların gece boyunca Ağdere, Hocavend, Fuzuli, Hadrut ve Gubadlı yönlerinde değişen yoğunlukta sürdüğü belirtildi.
Azerbaycan ordusunun savunma hattına top ve havanlarla ateş açan Ermenistan güçlerine karşı açılan ateşle Hocavend, Fuzuli ve Gubadlı istikametlerinde ciddi zaiyat verdirildiği ifade edildi.

GERİ ÇEKİLİYORLAR

Ermenistan ordusunun silah, mühimmat ve yakıt depolarının imha edildiği, Ermenistan güçlerinin bazı yönlerde geri çekildiği kaydedildi.
Azerbaycan ordusunun, Ermenistan güçlerinin birkaç destek noktasını imha ettiği, önemli iletişim hatlarını kontrol altına aldığı ve önemli tepeleri işgalden kurtardığı bildirildi.
Tüm cephe boyunca çatışmaların sürdüğü, durumun Azerbaycan ordusunun kontrolünde olduğu belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap