SON DAKİKA



Haber > Dünya > Arkalarından kötü konuştular: Lanet olası tembel dolandırıcılar

Arkalarından kötü konuştular: Lanet olası tembel dolandırıcılar

17 Haziran 2023 Cumartesi - 12:23




2020 yılının ilk günlerinde verdikleri kararı açıklayıp kelimenin tam anlamıyla yeri yerinden oynatmışlardı. İngiliz kraliyet ailesinin "haşarı çocuğu" olarak bilinen Harry ile karısı Meghan Markle, kendileri için de aile için de önemli bir dönemeç olan bir karara varmışlardı. Görevlerinden ayrılacaklardı.





O dönemde anlattıklarına bakılırsa bu kadar göz önünde yaşamaktan sıkılmışlardı. Hatta Harry'nin söylediğine göre basın, karısı Meghan'a çok sert davranıyordu.

Onun da annesi Diana gibi basının kurbanı olmasını istemiyordu. Üstelik artık ekonomik olarak da aileden bağımsız olmak istiyorardı. 

Zaten sağlık sorunlarıyla boğuşan Kraliçe 2. Elizabeth başta olmak üzere tüm aileyi rahatsız eden bu kararın ardından, önce Kanada'ya sonra da ABD'ye taşındılar.

Herkes bir daha onlardan nadiren Haber alacağını düşünüyordu önceleri. Fakat tam tersi oldu. Londra'da bulundukları sürede olduğundan çok daha fazla ilgi çekmeye başladılar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap