SON DAKİKA



Haber > Dünya > Annesini vahşice öldürdü!

Annesini vahşice öldürdü!

17 Ocak 2023 Salı - 11:28




Akşam yemeği sırasında annesini 30 yerinden bıçaklayarak öldüren Hanna Bennis kız hakim karşısına çıktı. Burada yaptığı savunmada hakkındaki suçlamaları reddeden Bennis, olayın basit bir yaralama olduğunu söyledi.





İngiltere'nin başkenti Londra'da korkunç bir olay meydana geldi. 21 yaşındaki Hanna Bennis, annesi Aziza Bennis'i 30 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

Olay günü annesini cenin pozisyonunda defalarca bıçaklanmış halde bulunduğu hatırlatılan Hanna Pazartesi günü hakim karşısında yaptığı savunmada hakkındaki suçlamaları 'Basit bir yaralama' diyerek reddetti. Bu durum üzerine hakim davayı 2 haftalığına erteledi.

KOMŞULARI YASTA

Aziza Bennis'in korkunç bir şekilde öldürülmesinden ardından komşuları acı olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Yaşlı kadının kibar, nezaketli ve yardımsever biri olduğunu belirten kişiler ölümünden dolayı yas tuttuklarını aktardı. Mahalle sakinlerinden Steven Dineen, yaşlı kadının yardımseverliğini şu sözlerle anlattı:

"Bir gün beni sokakta görüp, arabasıyla gitmek istediği yere götürmeyi teklif etmişti. Bu onu son görüşümdü."


'UZUN YILLAR BERABER YAŞADIK'

Aziza'nın bir başka komşusu Rachael Charles ise Aziza'yı gerçekten özleyeceğini belirterek ' Çok arkadaş canlısı biriydi. Burada uzun yıllar beraber yaşadık. 17 yıl önce buraya taşınmışlardı. Yüzünde hep bir gülümseme olurdu' dedi.

'YIKICI BİR HABER'

Öte yandan Aziza Bennis'in çalıştığı Ark Acton Academy'den de bir açıklama geldi. Okulun müdürü Oli Knight mesai arkadaşlarının çok üzgün olduğunu belirterek ' Yıkıcı bir haber. Bu zor günlerde desteğimiz Aziza'nın sevdikleriyle olacak' ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap