SON DAKİKA



Haber > Dünya > Afganistan'da intihar saldırısı! 6 ölü 10 yaralı

Afganistan'da intihar saldırısı! 6 ölü 10 yaralı

27 Mart 2023 Pazartesi - 15:28




Afganistan'ın başkenti Kabil'deki Dışişleri Bakanlığı binası yakınlarında meydana gelen patlamada 6 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.





Kabil'de Dışişleri Bakanlığı binası yakınlarında meydana gelen patlamanın intihar saldırısı olduğu ortaya çıktı. Kabil Güvenlik Komutanlığı sözcüsü Khaled Zadran saldırıya ilişkin yaptığı açıklamada, "Malik Asghar meydanında bir intihar saldırganı hedefine ulaşmadan önce kontrol noktasında tespit edildi ve öldürüldü. Fakat patlayıcılar infilak etti" dedi.

Zadran, olayda 6 kişinin hayatını kaybettiğini, aralarında 3 güvenlik görevlisinin de bulunduğu çok sayıda kişinin yaralandığını belirtti.

'YOLDA HAYATINI KAYBETTİ'

Şiddetli patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. İtalyan Emergency Hastanesi tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Hastanemize aralarında 1 çocuğun da bulunduğu 12 yaralı getirildi. Diğer 2 yaralı ise hastaneye sevk edildiği esnada yolda hayatını kaybetti" ifadeleri kullanıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap