SON DAKİKA



Haber > Dünya > ABD Başkanı Biden'ın sağlık raporu ortaya çıktı!

ABD Başkanı Biden'ın sağlık raporu ortaya çıktı!

20 Kasım 2021 Cumartesi - 11:00




Göreve başladığı günden bu yana ilerleyen yaşı ve sağlık sorunları nedeni ile muhalefetin eleştiri oklarının hedefinde olan ABD Başkanı Joe Biden'ın sağlık raporu ortaya çıktı. Sağlık raporunda Biden'ın anormal yürüyüşü artrit, konuşmaları sırasında sıkça öksürmesi ise reflüye bağlandı





ABD Başkanı Joe Biden başkan olmasından bu yana ilk yıllık fiziksel kontrolünü Cuma sabahı Walter Reed Tıp Merkezi'nde gerçekleştirdi. Başkanın kontrol sonrası çıkarılan Sağlık Raporu ise ABD medyasında geniş yer buldu.

KONUŞMA ZORLUĞU VE YÜRÜYÜŞÜ ÇOK TARTIŞILDI

Biden'ın çektiği konuşma zorluğu, konuşmaları sırasında sıkça öksürmesi ve anormal yürüyüşü göreve başladığı günden beri kamuoyu önüne göze çarpan unsurlardı. ABD medyası ve muhalifler arasında sıkça başkanın sağlık sorunları tartışılıp tekrar aday olmaması gerektiği belirtiliyordu.

CNN'de yer alan habere göre, sorumlu doktor Dr. Kevin O'Connor Biden'ın görevine uygun olduğunu belirterek, herhangi bir muafiyet olmaksızın tüm sorumluluklarını eksiksiz olarak yerine getirebileceğini söyledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap