SON DAKİKA



Haber > Dünya > ABD basını rengini belli etti: Türkiye dost değil

ABD basını rengini belli etti: Türkiye dost değil

14 Mart 2024 Perşembe - 12:28




Washington DC'de bulunan ABD'li muhafazakar basın kuruluşu The Washington Examiner, Türkiye'yi hedef alan bir haber yayımladı. Yapılan analizde "Türkiye, Batı'nın dostu değil" denildi.





Türkiye'yi açıkça hedef alan ABD merkezli Washington Examiner yayın organında, skandal bir makale yayımlandı

"Türkiye, Batı'nın dostu değil" iddiasının öne sürüldüğü makalede, Ankara'nın takındığı tavırlardan rahatsızlık duyulduğu görüldü.

"TÜRKİYE BATI'NIN DOSTU DEĞİL"

Türkiye'nin, ABD'nin "çevresindeki diğer dostlara düşmanca davrandığı" tezi ileri sürülerek, "Bu nedenle (Türkiye) artık Batı'nın desteğine layık olmadığını kanıtladı." denildi. Makale sosyal medyada da "Türkiye Batı'nın dostu değildir" ifadesiyle paylaşıldı. ABD basını rengini belli etti: Türkiye dost değil

"PUTİN TÜRKİYE'Yİ DOST OLARAK GÖRÜYOR"


Yazının devamında Türkiye ile Rusya araındaki ilişkiye de değinilirken "Türkiye, NATO'nun katı yaptırımlarına rağmen Rusya'dan ham petrol almaya devam ediyor. Bu yüzden (Rusya Devlet Başkanı Vladimir) Putin, Türkiye'yi iyi bir dost olarak görüyor." ifadelerine yer verildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap