SON DAKİKA



Haber > Dünya > ABD 2 milyon Afganı katletti! Çekilme kararı Bush'un kalbini kırmış

ABD 2 milyon Afganı katletti! Çekilme kararı Bush'un kalbini kırmış

14 Temmuz 2021 Çarşamba - 16:52




11 Eylül tiyatrosunun ardından ABD'nin Afganistan'daki 2 milyondan fazla insanın katledilmesinin bir numaralı sorumlusu George Bush, ABD'nin çekilmesine üzülmüş!





Düzmece 11 Eylül saldırılarının ardından Afganistan'ı işgal eden eski ABD Başkanı George W. Bush'tan skandal bir açıklama geldi. El Kaide lideri Usame Bin Ladin'i yakalama ve Taliban'ı bitirme bahanesiyle Afganistan'a giren ABD, Joe Biden döneminde geri çekilme kararı aldı.

ABD 2 MİLYON İNSANI KATLETTİ

20 yıl boyunca Afganistan'da taş üstünde taş bırakmayan, 2 milyondan fazla insanı katleden ABD, Afganistan topraklarını dev kitle imha silahlarıyla deney alanına çevirdi. Afganistan'a verdiği zararın ardından Biden'in geri çekilme kararına, katliamın bir numaralı sorumlusu Bush, Afgan kadın ve kızları bahane ederek karşı çıktı. 

BUSH'TAN SKANDAL AFGANİSTAN AÇIKLAMASI

"Afgan kadın ve kızları zarar görecek. Bu bir hatadır" sözleriyle Bush, ABD'nin çekilmesiyle sivillerin Taliban tarafından katledilmeye terk edileceğini savunarak ABD'nin Afganistan'a verdiği zararı görmezden geldi.


Bush, "Afgan kadın ve kızları anlatılmaz bir zarar görecek. Bu bir hatadır. Bu son derecede acımasız insanlar tarafından katledilmek üzere geride bırakılacaklar ve bu benim kalbimi kırıyor" şeklinde ifadeler kulland

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0
ABD

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap