SON DAKİKA
SON DAKİKA


Transfere karşıyım ama forvetsiz de olmaz
18.04.2024

SORU: Trabzonspor sahasında Sivasspor’a neden kaybetti?

CEVAP: Cezası nedeniyle seyircisiz oynanan Sivasspor maçında Trabzonspor’un 9 ve 10 numaraya ihtiyacı olduğunu bir kez daha gözlemledik. Daha önce oynanan maçlarda alınan neticeler gösterdi ki gol kısırlığı çeken bir takımımız var. Bu da gösteriyor ki santrafor Onuachu’nun takıma bir an önce dönmesi gerekiyor. Yoksa üçüncülük de hayal olur. Bu takımın Sörloth, Cornelius, Onuachu gibi bir santrafora ihtiyacı var. Onuachu sakatlanınca kayıplar da arttı. O varken daha iyi sonuçlar alıyorduk. Enis Destan’dan bu takıma forvet olmaz. Onu beğenenler var ama ben beğenmiyorum. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın dediği gibi yumuşak oynuyoruz. Daha sert olmalıyız. Orta alanda Bardhi dışındaki oyuncular pasif kalıyor. Bardhi’nin daha çok süre alması lazım. İyi bir topçu, süre aldıkça takıma daha çok katkı sağlayacağına eminim.

 

SORU: Trabzonspor Kayseri’ye konuk olacak. Nasıl bir maç bizleri bekliyor?

CEVAP: Trabzonspor üçüncülüğe oynarken, Kayserispor’un bulunduğu konum itibariyle yenilgiye tahammülü yok. Dolayısıyla zor bir maç olacak. İlk iki sıradaki takım ile üçüncü sıradaki takım arasında 35 puanlık fark oluşmuş. Düşecek takımlarla şampiyon olacak takımlar arasında müthiş bir puan farkı oluştu. Her maçın önemi fazla. Deplasmanda oynanacak Kayserispor maçında Trabzonspor her ne kadar bir adım önde görünse de bu tür maçlar zor olur. Hedef 3’üncülük ise kayıp olmamalı.

 

SORU: Trabzonspor, Fatih Karagümrük ile oynanacak Türkiye Kupası yarı final ilk maçında avantajlı skor elde edebilir mi?

CEVAP: Önümüzdeki hafta Karagümrük ile kupa maçı oynanacak. Rakip ligde kümeye oynuyor ve çok zor durumda. Fakat bu sıralama kimseyi aldatmasın, iyi bir kadroya sahipler. Trabzonspor’a kupada sürpriz yapabilirler. O yüzden Trabzonspor çok dikkatli olması lazım. TFF’nin verdiği ceza lig maçlarını kapsadığından Papara Park’ta oynanacak ilk maçta taraftar tribünde olabilecek. Bu Trabzonspor için iyi bir şans. Bunu değerlendirip rövanş maçı öncesi avantajlı bir skor alırsa final bileti alınır. Ama dediğim gibi rakip kolay lokma değil, hele küçümsenecek bir rakip hiç değil.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap