SON DAKİKA
SON DAKİKA


Halkımızın beklentisi
18.04.2024

31 Mart 2024 tarihindeki yerel seçim Türk demokrasisi için çok önemliydi.

Şöyle ki;

Özendiğimiz ve kapağı atmak için fırsat kolladığımız gelişmiş ülkelerdeki insanlar gibi mi yaşamak istiyoruz?

YOKSA…

Her gün karmaşa, savaş ve din olgusu ile insanların soyulduğu, fakirleştirerek insanların ümmet ve çaresiz hale getirildiği Ortadoğu halkları gibi mi yaşamak istiyoruz sorularına halkımızın sandıklardan çıkışları elbette çok önemliydi. Halkımız tüm olumsuzluklara dur dediler.

 

Evet,

Halkımıza sandıktaki haykırışı Cumhuriyet Halk Partisindeki değişimin verdiği güvendi. Bu güveni sarsmamak için CHP ateşten gömlek giydiğini asla unutmamalıdır. Ülke için, halkımız için çok daha fazla çalışarak yarınlara güçlü çıkmalı. Zira, sandıkların tepki sandığı olabileceği gerçeğini unutmayalım. Ülkenin daha çok güle ihtiyacı var.

Yıllarca borç yiğidin kamçısıdır diyorlardı. İktidar ve yanlısı partilerden son yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisine geçen belediyelerin borç batağı içinde olduğu aşikarken CHP’nin halka nasıl bir hizmette bulunacağı da biraz düşündürücü gibi…

 

Ancak,

Bu makamlar ağlama duvarı değildir. Halka verilen sözlerin en az yarısını yerine getirmek için çalışılmalı ve beklentilere yanıt verilmelidir.

Oysa halkımızın öncelikle beklentisi, belediyeler kamu adına kamunun parasını nerelere harcandığını hangi siyasi parti olursa olsun, titiz çalışma ile borç tablosunu görmesidir. Daha önce bazı belediyeler bunu yaptılar.

 

Yurt genelindeki tüm belediyelerden ve özellikle yerelimiz, Trabzon özelindeki belediyelerden gelir ve giderleri gösteren bilgileri görmek en doğal hakkımızdır. Kesinlikle israf önlenmeli, doğrudan halka hizmet götürülmelidir.

 

Gelecek günlerin çok daha güzel olması dileği ile…

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap