SON DAKİKA



Haber > Spor > Antalyaspor’da Sergen Yalçın depremi yaşanıyor

Antalyaspor’da Sergen Yalçın depremi yaşanıyor

17 Nisan 2024 Çarşamba - 11:23




Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’da Sergen Yalçın şoku yaşanmaya başlandı. İşte kafaları karıştıran gelişmenin perde arkası…





Süper Lig’de sona doğru yaklaşıldıkça olağanüstü gelişmeler de yaşanmaya başlandı.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Süper Lig ekibi Beşiktaş’ta teknik direktör Fernando Santos ile resmen yollar ayrılmıştı.

Beşiktaş’ta Fernando Santos ile yolların ayrılmasının ardından gözler yeni teknik direktöre çevrilmiş ve siyah beyazlı taraftar Sergen Yalçın için yönetime baskı kurmaya başlamıştı.

Beşiktaş yönetiminden resmi olarak Sergen Yalçın hamlesi gelmese de kafaları karıştıran bir gelişme yaşandı.

Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'da Başkan Sinan Boztepe, önceliklerinin teknik direktör Sergen Yalçın ile yola devam etmek olduğunu söyledi.

Başkan Sinan Boztepe, kırmızı beyazlılarda sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan ve adı Beşiktaş ile sıkça anılan teknik direktör Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulundu.

Başkan Boztepe, “Sergen Yalçın hocamız yeni dönem için kalmaya sıcak bakıyor. Önümüzde daha 6 haftalık bir sürecimiz var.

Hocamız ile sezon sonuna kadar olan bir sözleşmemiz mevcut. Sözleşme uzatma konusunda kendisiyle Hatayspor maçından sonra bir görüşme gerçekleştireceğiz.''

Bu açıklamanın ardından krize neden olacak bir ayrılık iddiası daha ortaya atıldı.

Kulislerde konuşulan ve deprem etkisi yaratan iddianın detaylarına göre Sergen Yalçın Antalyaspor ile sözleşme yenilemeyecek.

Bu kararın Beşiktaş ile anlaşma olarak öne sürülmesinin ardından konuya dair Sergen Yalçın cephesinden bir açıklama gelmiş değil.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap