SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Sahi ne zaman bitecek?

Sahi ne zaman bitecek?

17 Ocak 2018 Çarşamba - 11:05








Dün Kaşüstü tarafından Değirmendere tarafına gelen bir dostumuz aradı. “Dakika tuttum” dedi. Kaşüstü’nden, Değirmendere’ye tam tamına 40 dakikada geldiğini söyledi. Kırk dakika geçmesine rağmen halen daha Değirmendere’de olduğunu belirtti. O güzergahta yolculuk yapan herkes aynı sorunla karşı karşıya kalmakta. İşin içerisinde olan yani yüklenici firma bu zaman bitecek diyor. O zaman geliyor iş yine devam ediyor. Bu kez yeni bir açıklama yapılıyor. Şu zaman bitecek diye tarih veriliyor. Böyle diye diye bu günlere gelindi. Sahi Kaşüstü dal-çık kavşak ne zaman bitecek? Haberi olan var mı? Yalnız bu kez doğru bilgi istiyoruz.

***

PİSTEN ÇIKAN UÇAK KALDIRILIYOR

Trabzon Havalimanı’nda pistten çıkan uçağın, bulunduğu yerden kaldırılacağı tarih belli oldu. Trabzon Havalimanı'na indikten sonra pistten çıkıp yamaçta toprağa saplanan uçağın son durumu ile ilgili Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, basın toplantısı düzenledi. Trabzon Havalimanı’nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Hatipoğlu, son bilgileri kamuoyuyla paylaştı. Hatipoğlu, uçağın Perşembe günü kaldırılacağını açıkladı...

***


PAZARCILARDA MEMİŞ İDDİALI

Pazarcılar Odası Başkanı adayı Murat Memiş, çok iddialı sözler ile birlikte sahaya çıktı.  Pazarcıların sadece oylarına değil gönüllerine de talip olduğunu herkese söyleyen Memiş, herkesin oyunu alacağına inandığını söyledi. Gerçekleşecek seçimlerde Memiş’in de pazarcılardan destek gördüğü öğrenildi.

***

HAYDAR REVİ NASIL LİSTE YAPACAK

AK Parti, Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, listesini gerçekleştirir iken kimlere yer vereceği kulislerde merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Ortahisar Belediyesi’nin etkinliğinde iş adamlarına konuşma yapan Revi, yeni yapacağı listede de iş adamlarının ağırlıkta olacağı yönünde sinyal verdi. Bu mesaj üzerine parti içerisinde bulunan iş adamlarının atağa kalktığı ve listede yer almak istedikleri öğrenildi.


 

***

DP’DE ÜMMET KRİZİ

Demokrat Parti’de Ümmet Öksüz, il başkanlığı görevinden alınınca kriz oldu. Bu kriz nasıl bir şekilde aşılacağı henüz netlik kazanmaz iken, Öksüz’ün ardı sıra bir çok isimde partisinden istifa ettiği gelen bilgiler arasında. Bu duruşu ise, özellikle partinin ilçe teşkilatlarının gösterdiği öğrenildi. 

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap