SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 21.03.2019

Olaylar ve Yaşananlar | 21.03.2019

21 Mart 2019 Perşembe - 09:31




Olaylar ve Yaşananlar | 21.03.2019





ENGİNYURT ESTİ GÜRLEDİ

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt yine esti gürledi. Enginyurt’un bu kez hedefinde AK Partili Bülent Arınç vardı. Arınç’ın Manisa’dan ayağını çekmesini isteyen Enginyurt, “Biri bunu sustursun” dedi. Enginyurt, “MHP düşmanlığına devam ediyor. Adam her fırsatta, 'beka yoktur', MHP Manisa adayına giydirme ne ararsan var” dedi.

TOPTANCILAR UNUTULMASIN




Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkan Yardımcısı Nevzat Özer kentin yaşadığı sorunları yakından takip eden bir iş adamı olarak bilinir. Özer, Rize, Gümüşhane, Artvin ve Giresun’u da kapsayan bölgenin lokomotifi olan Trabzon Gıda ve Toptancı Hali’nin bulunmamasının büyük kayıp olduğunu söyledi. Özer, yeni seçilecek büyükşehir belediye başkanından mutlaka gıda ve toptancı hali yapımını gündemine almasını beklediklerini dile getirdi.

DAHA GÜÇLÜ YOLA DEVAM




Trabzon’un sayılı firmalarından olan Koçmak Otomotiv’in el değiştirdiği iddialarına cevap geldi. Şirketin el değiştirmediği, yoluna eskisinden daha çok güçlü bir şekilde devam ettiği, sadece bayi kapattığı öğrenildi.

GECE KULİSLERİ

Trabzon’da dostların buluşmaları devam ediyor. CHP İstanbul eski milletvekili Binnaz Toprak, gazeteci Nuray Mert ve iş insanı Şenol Derya Trabzon’da bir araya gelip sohbet edip, ülke ve Trabzon gündemini konuşmuşlar. Elazığ Polis Okulu Müdürü Şemsettin Koç, Mehmet Çakır, Süleyman Hacısalihoğlu ve iş insanı Nuri Günaydın da bir akşam buluşmasında bir araya gelip hoş sohbet etmişler. Masanın elbette en önemli konusu yerel seçimler olmuş.




ÖĞRETMEN OKULLARININ KURULUŞU

Giresun Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından, 16 Mart Öğretmen Okulları'nın kuruluşunun 171. yılı kutlandı. Öğretmen Okulları'nın kuruluşunun 171. yılını, Çanakkale Zaferi'nin 104. yıl dönümüne denk gelen bir tarihte kutladıklarını dile getiren Dekan Murat Taş, “Tarihe gömelim dense sığmayacak olan başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahraman ecdadımızı bir kez daha rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi. GEÇMİŞ OLSUN Saadet Partisi Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Tuğrul Gazi Bayram’ın seçim aracı kaza yaptı. Bayram’ın kardeşinin kullandığı araca bir başka aracın arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, Mustafa Hayri Bayram ve araçta bulunan Ceyhun Bayburt ve Ali Doğan yaralandı. Kazada yaralananlara geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyoruz.




BAŞKANDAN TEŞEKKÜR

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, 2014-2019 yıllarında görev yapan ve çalışmalarını tamamlayan Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi üyelerini unutmadı. Gümrükçüoğlu, meclis üyelerine, “Sizleri tanıdığım, sizlerle çalıştığım için çok mutluyum. Bu topluluğun tümüne ‘iyi ki varsınız’ diyorum” diye hitap ederek plaket verdi.

ŞALPAZARILILAR KONGRE YAPTI




Trabzon Şalpazarılılar Derneği 160 üyenin katılımı ile kongre yaparak yeni başkan ve yönetimini belirledi. Turgut Kahraman kullanılan oyların tamamını alarak yeniden derneğin başkanlığına seçildi. Kahraman’ın yönetim kurulunda ise Murat Topkara, Cemal Akdeniz, Erhan Yavuz, Mustafa Çömez, Murat Günay, Murat Tokal, Mehmet Ataman, Kadir Demir, Recep Özdemir, Şenol Gülay ve Davut Yaşar yer aldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap