SON DAKİKA



Haber > Olaylar ve Yaşananlar > Olaylar ve Yaşananlar | 05.10.2022

Olaylar ve Yaşananlar | 05.10.2022

05 Ekim 2022 Çarşamba - 08:25




Olaylar ve Yaşananlar | 05.10.2022





OYMAN TAKİPTE

CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Sut Oyman, Ortahisar Belediye Meclisi’ni yakından takip ediyor. Oyman partinin çatısı altında meclis üyeliği görevini sürdüren isimleri de yalnız bırakmıyor. Oyman, sosyal medyadan da mecliste gündeme getirilenleri halkı birinci ağızdan bilgilendirmek üzere paylaşıyor. İşte Oyman’ın o paylaşımı: “Ekim ayı Ortahisar Belediye Meclisi başladı. Cumhuriyet Halk Partisi Meclis grubu olarak gündemdışı olarak; Pazarkapı Balıkçılar halindeki balıkçılık dışında yapılan faaliyetler 2019 yılında Ortahisar’da TOKİ Sosyal Konut Projesinde hak kazananların mağduriyeti ve projenin yerinin belli olmaması, TİSKİ’nin otomatiğe bağladığı su zammına tepki, TİSKİ’nin altyapı çalışmalarındaki düzensizlik ve disiplinsizliği, Ortahisar Belediyesi çalışanlarının promosyonunun ne zaman ödeneceği, otobüs sefer saatlerinin akşam erken saatlerde sona ermesi, Sayvan, Gözalan, Gürbulak gibi kırsal mahallelerimizde otobüs seferlerinin olmayışı ve gelen talepler üzerine değerlendirmelerimizi ve bizlere iletilen talepleri dile getirdik.”

ÖNCE O MUSLUKLARI KAPATIN!

Memleket Partisi Arsin İlçe Başkanı Yüksel Büyükkol, gündemi değerlendirdi. Büyükkol, “Türkiye de işsizler ve modern köleler ordusu var… Zira durum bununla da sınırlı değil! Toplumda Ağrı Dağı’ndan yüksek muazzam bir biat kültürü ve baskı oluşturuldu. Bu devasa çarka birde hantal bürokrasinin yozlaşmış kalın tortular bağlamış tabakası eklenince gerçekten 21. yüzyılın ilk çeyreğinin sonuna giden süreçte Türkiye orta Doğu'da bu faşist ve popülizmin kasıp kavurduğu kapitalist diktatör, yönetiminden farkı kalmadı demekten insan kendini alıkoyamıyor! Sokağa in, her 4 gençten 3’ü işsiz! Birileri ‘yok efendim insanlar lüks yaşıyor’ diyor. ‘Her evde araba var’ diyen popülist düzen size sesleniyorum; önce o gereksiz makam arabalarını ve deniz kenarına inşa ettiğiniz, keyif sürdüğünüz sosyal tesisleri, 4-5 yerden maaş alanların muslukları kapatın!” dedi.

TRABZON İÇİN ALARM

AFAD’dan yapılan açıklamada, “Giresun ve Trabzon’un doğusunda kuvvetli yağış bekleniyor.
Yapılan son değerlendirmelere göre bugün öğle saatlerinden itibaren Giresun ve Trabzon’un doğusunda yerel olarak kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Perşembe günü sabah saatlerine kadar aralıklı ve yerel olarak kuvvetli olması beklenen yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli tedbirli olunmalıdır’’ ifadelerine yer verildi.

DİN GÖREVLİLERİ UNUTLMADI

Artvin Valisi Yılmaz Doruk, her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri çerçevesinde İl Müftüsü Mesut Harmancı ile beraberindeki din görevlilerini makamında kabul etti. Ziyarette Vali Doruk'a çiçek takdim eden İl Müftüsü Harmancı, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl bir temanın ön plana çıkarıldığını, bu yılki temanın ise "Peygamberimiz, Cami ve İrşat" olarak belirlendiğini ifade etti. Harmancı, hafta kapsamında gerçekleştirilecek programlar hakkında Doruk'a bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Doruk ise din görevlilerinin "Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı" kutlayarak çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap