SON DAKİKA



Haber > Magazin > Uğur Yücel ile hâlâ evliyiz!

Uğur Yücel ile hâlâ evliyiz!

01 Mayıs 2024 Çarşamba - 13:54




Oyunculuk kariyerine Nisan Akman'ın yönettiği 'Bir Kırık Bebek' filmiyle (1987) adım atan, Zeki Demirkubuz imzasını taşıyan 'Masumiyet'te (1997) canlandırdığı 'Uğur' karakteriyle hafızalarda yer eden Derya Alabora, özel hayatına dair çarpıcı bir açıklama yaptı.





1982'de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Anasanat Dalından mezun olan, bir yıl sonra meslektaşı Uğur Yücel ile dünyaevine giren Derya Alabora, 1985'te Can adını verdikleri oğlunu kucağına aldı.

Youtube'da yayınlanan Sibel Arna'nın programında konuk olan usta sanatçı; oyuncu ve yönetmen olarak 'Arabesk', 'Muhsin Bey', 'Eşkıya', 'İkinci Bahar' ve 'Yazı Tura' bibi unutulmaz yapımlarda yer alan Uğur Yücel hakkında konuştu.

"AŞK ESKİ GÜNLERDE KALDI"

"Aşık olduğum zaman felaket. Eski günlerde kaldı ama ben bir aşk kadınıyım, yani severim aşık olmayı" açıklamasını yapan Alabora, "Uğur Yücel ile kaç yıl evli kaldınız?" sorusuna verdiği cevapla gündem oldu.

"ARTIK BİRLİKTE DEĞİLİZ"


"30 yıl evli kaldık. Aslında hâlâ evliyiz. Artık birlikte değiliz" açıklamasını yapan 64 yaşındaki oyuncu, bu sözler üzerine şaşkınlık yaşayan sunucunun "Neden boşanamıyorsunuz?" sorusunu da cevapladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap