SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tarzının bedeli ortaya çıktı!

Tarzının bedeli ortaya çıktı!

14 Nisan 2024 Pazar - 11:16




Hande Erçel, Cem Davran'ın sunduğu 'Çarkıfelek' programına konuk oldu. Programdaki stiliyle dikkat çeken güzel oyuncunun tarzının bedeli ortaya çıktı.





Son olarak Burak Deniz ile birlikte yer aldığı yeni projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, şimdilerde Hakan Sabancı ile yaşadığı aşkla sık sık gündeme geliyor.

Geçtiğimiz günlerde Japonya tatiline çıkan Hakan Sabancı (33) ile Hande Erçel (30), bayramı da Uzak Doğu'da geçirmeye karar vermişti.

'ÇARKIFELEK'E KONUK OLDU

Erçel, son olarak final yapan 'Bambaşka Biri' dizisinde beraber kamera karşısına geçtiği Cem Davran'ın sunumuyla ekrana gelen 'Çarkıfelek' programına katıldı.

Programdaki stiliyle dikkat çeken güzel oyuncunun tarzının bedeli ortaya çıktı.


SADECE AYAKKABILARI 25 BİN TL!

'Wildest Fashion' adlı Instagram sayfasının paylaşımına göre; ünlü ismin ceketi bin 495, elbisesi 2 bin 390 TL değerinde. Erçel'in ünlü bir markaya ait olan topuklu ayakkabıları ise 25 bin 900 TL.

Sosyal medya kullanıcıları, Hande Erçel'in tarzına; "Çok çok güzel", "Hande çok zarif bir kadın" ve "Kıyafetini çok güzel taşımış" gibi yorumlar yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap