SON DAKİKA



Haber > Magazin > Tarzı olay oldu!

Tarzı olay oldu!

14 Nisan 2024 Pazar - 11:15




ABD'li rapçi ASAP Rocky ile dünyaca ünlü Barbadoslu şarkıcı Rihanna, 13 Mayıs 2022'de ilk bebeklerini kucaklarına almıştı. Şubat 2023'te ise ikinci kez hamile olduğunu duyuran Rihanna, 3 Ağustos'ta bir erkek çocuk daha dünyaya getirmişti. Ünlü isim, son olarak Batı Hollywood'da görüntülendi. Şarkıcının leopar desenli tarzına, sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.





Rapçi ASAP Rocky ile uzun süredir aşk yaşayan ve gerçek adı Robyn Rihanna Fenty olan Rihanna, 2022'inin ilk günlerinde hamile olduğunu duyurmuştu. 13 Mayıs 2022'de doğum yapan şarkıcı, RZA (gerçek adı Robert Fitzgerald Diggs olan Wu-Tang Clan'ın lideri, yapımcı ve rapçi RZA'ya bir gönderme) adını verdiği erkek bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almıştı.

Barbadoslu şarkıcı, 12 Şubat 2023'te ise Super Bowl devre arasındaki performansında hayranlarını şoke eden haberi vererek; ikinci çocuğuna hamile olduğunu açıklamıştı.

GİZLİCE DOĞUM YAPTI!

Ünlü çift, Riot Rose Mayers adını verdikleri ikinci oğullarını ise 3 Ağustos'ta gizlice kucaklarına almıştı. Bu ismin, Rocky'nin bu yılın başlarında Pharrell Williams ile birlikte seslendirdiği son şarkısı 'Riot'a bir gönderme olabileceği düşünülmüştü.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap