SON DAKİKA



Haber > Magazin > Sosyal medyanın diline düştü!

Sosyal medyanın diline düştü!

17 Nisan 2024 Çarşamba - 09:36




Ünlü şarkıcı Hadise, geçtiğimiz günlerde yaz sezonunu açtı. Sosyal medya hesabından peş peşe yayınladığı karelerde güneş altında uzun süre kalmaktan yandığı fark edilen ünlü isme, takipçilerinden yorum yağdı.





Son dönemde özel hayatıyla gündemden düşmeyen 38 yaşındaki ünlü şarkıcı Hadise Açıkgöz, yaz sezonunu geçtiğimiz günlerde açmıştı. Hadise, deniz kenarında çekilen bikinili pozlarını peş peşe paylaşmıştı.
Güzel şarkıcı, gönderisine dünyaca ünlü meslektaşı Cher'in 1996'da verdiği bir röportajda kullandığı, bir efsane haline gelen "Anne, zengin adam benim!" cümlesini yazmıştı.

"ANNEM BANA 'ZENGİN BİR ADAMLA EVLENMELİSİN' DEDİ"

ABD'li şarkıcı ve oyuncu Cher (77), 1996'da Dateline NBC'den Jane Pauley'e röportaj vermişti. Cher, yıllardır konuşulan röportajında şu ifadelere yer vermişti:
Annem bana, 'Biliyor musun tatlım? Bir gün yuva kurmalı ve zengin bir adamla evlenmelisin' dedi. Ben de, 'Anne, zengin adam benim!' dedim.

TATİL POZLARINI PAYLAŞTI

Maldivler'de tatil pozlarını paylaşmaya devam eden Hadise, son olarak göğüs ve sırt dekolteli elbisesiyle çekilen karelerini 14.7 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınladı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap