SON DAKİKA



Haber > Magazin > Nuri Alço'dan müjdeli haber geldi

Nuri Alço'dan müjdeli haber geldi

18 Nisan 2024 Perşembe - 17:04




Eskişehir'de rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın efsane ismi Nuri Alço'nun tedavisi, Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yoğun bakım ünitesinde devam ediyordu. Gelen son dakika bilgilerine göre, ünlü ismin eşi Burcu Alço, sosyal medya hesabından müjdeli haberi verdi.





Yeşilçam'ın usta isimlerinden Nuri Alço, 6 Nisan'da Eskişehir’deki evinde rahatsızlanıp, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Beyin damarında pıhtı atan Nuri Alço, yoğun bakıma alınmıştı.

Eskişehir Şehir Hastanesi Doç. Dr. Mustafa Sungur, Alço'nun durumuyla ilgili bilgi vererek şu ifadeleri kullanmıştı:

Sanat dünyamızın önemli isimlerinden Nuri Bey'i hastanemizde misafir etmekteyiz. Temel olarak üç problemi var. İlk problemi ve esas olarak başlangıç aşamasında nörolojik sıkıntılar vardı. Bulantı şikayetiyle çekilen MR'la beyin arka bölgesinde milimetrik bir kanlanma olan alan vardı. Şu an itibarıyla bu problem açısından stabil seyretmekte. Bir güç kaybı yok, konuşmasında bir problemi yok.

SEVİNDİREN HABERİ EŞİ VERMİŞTİ

Alço'nun eşi Burcu Alço, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Yoğun bakım sürecimiz çok şükür bitti. Normal odaya geçtik. Binlerce şükür... Şimdi benim bayramım işte" ifadelerini kullanmıştı.



NURİ ALÇO VİDEO YAYINLAMIŞTI

Yeşilçam'ın usta ismi yoğun bakımdan çıktığında yayınladığı videosuyla sevenlerinin yüreklerine su serpmişti. Alço: "Sevgili dostlarım, yalan yanlış haberlere inanmayın. Gayet iyiyim, sağlıklıyım. En kısa zamanda geleceğim. Zaten yoğun bakımdan çıktım. Çok teşekkür ediyorum, sağ olun" diyerek sevenlerini bilgilendirmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap