SON DAKİKA



Haber > Magazin > Erkekler, erkek gibi giyinsinler!

Erkekler, erkek gibi giyinsinler!

15 Nisan 2024 Pazartesi - 09:42




Ünlü şarkıcı Bülent Serttaş, geçtiğimiz gün Kıbrıs'ta konser verdi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Serttaş, daha önce yaptığı "Erkek ve kadın kendine yakışanı yapacak" açıklamasıyla ilgili konuştu.





Türk halk müziği sanatçısı, söz yazarı, ve oyuncu Bülent Serttaş (59), önceki gün Kıbrıs'ta yer alan bir otelde sahne aldı. Konser için siyah bir kombin tercih eden sanatçı, şöyle konuştu:
Siyah giyinen biri varsa muhakkak bir yerlerini kapatmak içindir. Bugün ben yaptım. Ramazan'da kilo veririm diyordum menisküs oldum. Yazın 24 kilo vermiştim 14'ünü geri aldım.

"HER GÜN 16-17 BİN ADIM ATIYORUZ"

"Bu haftadan itibaren yeniden 14 kiloyu vermeye çalışacağım. Oturduğum sitede arkadaşlarım var. Tuncay Şanlı ve Semih Şentürk ile buluşup, her gün 16-17 bin adım atıyoruz."
Serttaş, "Bazı isimler mide ameliyatı oluyor. Siz düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Çok sevdiğim bir abim var. 'Bülent Allah'ını seversen olma' demişti. Mide balonu yapmıştım önce 14 kilo vermiştim. İkinci defa yaptığında mide kabul etmemişti. Yedinci günde beynim zonklamaya başlamıştı, çıkartırdım" yanıtını verdi.

"İSTESEM ETEK GİYERİM AMA OLMAZ"

Daha önce yaptığı, "Bugün etek giyen ve oje süren, yarın ruj sürer. Yaptıkları bu tür işe saygı duyamıyorum. Erkek ve kadın kendine yakışanı yapacak" açıklamasıyla konuşulan şarkıcı, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:
Bugün ben istesem etek giyerim ama olmaz. Fazla karıştırmayın. Erkekler, erkek gibi giyinsinler!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap