SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bülent Serttaş'tan estetik itirafı

Bülent Serttaş'tan estetik itirafı

20 Nisan 2024 Cumartesi - 09:40




Türk halk müziği sanatçısı, söz yazarı, ve oyuncu Bülent Serttaş (59), önceki gün ressam Orhan Umut’un ‘Gece Görüşü’ adlı sergisinin açılışına katıldı. Gazetecilerle bir araya gelen ünlü isim, objektiflere poz verdiği sırada gözlerinin sulanması üzerine estetik itirafında bulundu.





Mizahi ve renkli kişiliği ile tanınan türkücü Bülent Serttaş, sanata yatırım yaparak koleksiyonerliğe başladığı. Serttaş, ressam Orhan Umut’un ‘Gece Görüşü’ adlı sergisinin açılışındaydı.

Eşi ile katıldığı sergiyi gezerek beğendiği bir tabloyu da satın alan ünlü türkücü, son dönemde çocukları için yatırım amaçlı tablo ve obje satın aldığını söyleyerek şöyle konuştu:

İyi bir koleksiyoner olmaya çalışıyorum. Üç senedir hanımın sayesinde bu işe girdik. Soyut resimler var, çocuklara yatırım için bir yerde. Sanat sevgisini onlara da aşılamaya çalışıyoruz. Babaları zaten sanatın içinde. Resim sanatını da bilsinler ve öğrensinler.

"DUVARLARIMIZI SÜSLÜYOR"

Satın aldığı tabloları nerede sakladığının sorulması üzerine Bülent Serttaş gülerek, “Duvarlarımızı süslüyor, öyle saklanacak gibi şeyler değil, evimizde duvarlarımızı renklendirecek kadar tablomuz var. Yaklaşık olarak 8-10 tablo satın aldım. Sırf tablo almıyorum yani heykelcikler de var yavaş yavaş topluyorum” dedi.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap