SON DAKİKA



Haber > Magazin > Aşk mantığın olmadığı nokta!

Aşk mantığın olmadığı nokta!

16 Nisan 2024 Salı - 09:26




Son olarak final yapan 'Üvey Anne' dizisinde rol alan Hazal Filiz Küçükköse, "Aşk hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusuna, "Aşkın etkisi hayatımda büyük. Beni besleyen, bazen sömüren bir nokta. Arada dengeler şaşabiliyor" yanıtını vermişti. Ünlü oyuncu, gündem olan sözlerine açıklık getirdi.





'Beni Affet' ve 'Kara Sevda' dizileriyle adından söz ettiren Hazal Filiz Küçükköse, önceki gece Etiler'de bir mekandan çıkarken objektiflere yansıdı.

"YEĞENLERİME BAYRAM HARÇLIĞI VERDİM"

Basın mensuplarıyla sohbet eden oyuncu, "Ben bayramı İstanbul'da geçirdim. Biraz sakin olur diye düşündüm ama öyle olmadı. Ailem de yanıma geldi bu bayramda, gayet güzel bir bayram geçirdi. Bu bayram yeğenlerime bayram harçlığı verdim. Hep birlikte güzel bir bayram geçirdik" dedi.

"PROGRAMIMIZ DOLU"

Çalışmaya devam ettiğini belirten Küçükköse, "Bu yıl bir araç markasının yüzü oldum. Adana'ya gideceğiz önümüzdeki haftalarda. Programımız dolu, bayağı yoğunuz bu aralar" açıklamasını yaptı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap