SON DAKİKA



Haber > Magazin > 41 mevsim biriktirdik birlikte

41 mevsim biriktirdik birlikte

14 Nisan 2024 Pazar - 16:32




Uzun zamandır Mor ve Ötesi'nin solisti Harun Tekin ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Melisa Sözen, sosyal medya hesabından sevgilisiyle yeni pozlarını paylaştı. İkilinin hayranları, Sözen'in gönderisine beğeni ve yorum yağdırdı.





Daha önce 'Çemberimde Gül Oya', 'Bir Bulut Olsam', 'Muhteşem Yüzyıl', 'Kırmızı Oda' gibi dizilerde rol alan Melisa Sözen, uzun yıllardır Mor ve Ötesi grubunun solisti Harun Tekin ile gözlerden uzak bir aşk yaşıyor.

"EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜYORUZ"

Oyuncu, son olarak ilişkisiyle ilgili, "Mutlu sağlıklı huzurlu devam ediyoruz. Evlenmeyi düşünmüyoruz. Bu halimizle devam ediyoruz böyle mutluyuz" açıklamasında bulunmuştu.

Melisa Sözen (38) son olarak 423 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından sevgilisi Harun Tekin (46) ile yeni fotoğraflarını takipçileriyle paylaştı.

SEVGİLİSİNE KAYITSIZ KALAMADI


Ünlü oyuncu, kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşımına "41 mevsim biriktirdik birlikte" notunu düştü. Şarkıcı da sevgilisine kalp emojisiyle karşılık verdi.

Hayranları, ikilinin gönderisine; "Çok güzlesiniz", "41 kere maşallah", "Harika bir çiftsiniz" ve "Mutluluğunuz daim olsun" gibi yorumlar yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap