SON DAKİKA



Haber > Gündem > Küçükçekmece'deki iğrenç olayın faili yakalandı

Küçükçekmece'deki iğrenç olayın faili yakalandı

25 Nisan 2019 Perşembe - 13:45




İstanbul Küçükçekmece'de Kanarya mahallesinde yaşanan istismar olayı ile ilgili son dakika gelişmesi yaşanıyor.





İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Küçükçekmece'de 5 yaşındaki kıza cinsel saldırıda bulunan failin yakalandığını açıkladı. Bakan Soylu valiliğin bu konuda açıklama yapacağını da söyledi. DHA'nın geçtiği bilgiye göre; gözaltına alınan 18 yaşındaki Pakistan uyruklu M.V.'nin sorgusu sürüyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kan donduran olayla ilgili açıklaması şöyle:

"İlgili fail yakalandı, gözaltına alındı. İlgili failin yakalandığı bilgisi bende var. İstanbul Valiliğimiz bir açıklama yapacak. Çocuğumuzun sağlık durumunun da iyi olduğunu biliyoruz. Bu tip meselelere yönelik hem tavrımız hem mücadelemiz bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da devam edecektir. Olay başlı başına hem medeniyetimize hem bizim toplumsal ahlakımıza bakışımıza uygun değildir. Maalesef toplumca kınadığımız nefret ettiğimiz bu tip işlerle karşı karşıya kalıyoruz. Bunlarla ilgili de arkadaşlarımız gerekli tüm takibatı yapıyorlar.




ÖZEL EKİP OLUŞTURULDU

Bu arada İstanbul Emniyet Müdürlüğü, olayı araştırması için 50 kişilik özel bir ekip oluşturdu. Ekip, başvurduğu mahalle sakinlerinin ifadeleri doğrultusunda zanlıların 2 kişi olabileceği sonucuna ulaştı. Bölgedeki delillerde toplanıyor. Mahalleli tarafından bulunan bir cep telefonunun da emniyet güçlerine teslim edildiği belirtildi. Cep telefonunun şüphelilerden birine ait olma ihtimali araştırılıyor.




SANİYE SANİYE İNCELENİYOR

Çevredeki tüm MOBESE ve güvenlik kameraları da mercek altında. Pazartesi gününden bu yana emniyet güçleri toplanan görüntüleri saniye saniye inceliyor."

18 YAŞINDAKİ PAKİSTAN UYRUKLU M.V GÖZALTINDA




İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından açıklanan şüpheli, İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü ve Küçükçekmece İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün ortak çalışmasıyla Küçükçekmece'de yakalandı. 18 yaşındaki Pakistan uyruklu M.V.'nin sorgusu sürüyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap