SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hayali cihan değer...

Hayali cihan değer...

01 Nisan 2017 Cumartesi - 08:00








Nelerin mi? Birkaç tane sıralayalım...

DEMOKRASİ

Türkiye, yasama, yargı ve yürütme şekliyle kuvvetler ayrılığı prensibinin, dolayısıyla demokrasinin dünyada en iyi şekilde uygulandığı ülke olarak seçilmiştir!

FUTBOL

2010-2011 Türkiye Süper Ligi Şampiyonluk Kupası, devlet erkanının da katıldığı bir törenle TFF Başkanı Yıldırım Demirören tarafından Trabzonsporluların tümüne Akyazı’da teslim edilmiştir!


FINDIK

Ziraat Odaları’nın başkanlarının 8 yıldır yaptıkları talepleri hükümet yerinde bulmuş ve Fiskobirlik, TMO ve Tarım Kredi Kooperatifleri kanalıyla devletin müdahale alımı yapması sağlanmıştır!

EĞİTİM

Türkiye’deki Milli Eğitim müfredatı, dünyanın en istikrar eğitim sistemi olarak seçilmiş ve dünyanın en gelişmiş ülkeleri tarafından örnek alınmaya başlanmıştır!

KİTAP


Türkiye ahalisinin okumaya olan ilgi ve talebine ülkedeki matbaaların baskıları yeterli olmadığı için Japonya, Fransa ve Amerika’daki matbaalarda kitaplar bastırılarak halkın ihtiyacı giderilmiştir!

SİYASET

Türk tipi siyasette verdiği sözü tutmayan, dün kara dediğine bugün ak diyen ve riyakârlık edenler halkın oyları ile sandığa gömülmüş ve daima doğruları söyleyenler iktidara taşınır olmuştur!

TEREYAĞI

Yapılan tahlillerde, son yıllarda üretilen Trabzon tereyağında tek gram katkı maddesine rastlanmamıştır!


BALIK

Dünyanın en verimli denizleri arasında yer alan Karadeniz’de hamsi o kadar başlaşmış ki peşine düşen kiloluk palamutlardan kaçarken karaya vurmuştur!

ASAYİŞ

Türkiye geçtiğimiz meydana gelen tek asayiş olayında elindeki çakı ile ile oynayan genç yanlışlıkla arkadaşını yaralamıştır!

RÜŞVET


“Rüşvet alan da veren de melundur” ibaresini kendine ilke edinildiği için hiçbir ihalede para pul hilesi hurdası olmamıştır!

LİYAKÂT

Tepeden tırnağa kadar büyük işler büyük, küçük işler küçük adamlara emanet edilerek liyakâta öncelik tanınmıştır! BASIN Medya kuruluşları görevlerini kamu diye tanımlanan halkın tümü adına, kamuoyu oluşturmak için değil, oluşan kamuoyunu aktarmak için yapmıştır!

İŞ-LÂF

Ziya Paşa’nın “Ayinesi iştir kişinin, lâfa bakılmaz” sözü ile Allah’ın insan diye yaratıp, “kul” dedikleri tarif edilenlerden oluşu bir toplum haline gelinmiştir!


HAYÂL

Hayâl bu ya! Kim bilir, gün gelir Allah 1 NİSAN’da da böyle bir ülkede, böyle bir günü yaşamayı nasip eder!

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap