SON DAKİKA



Haber > Gündem > Gözleri korkuyor

Gözleri korkuyor

03 Ocak 2018 Çarşamba - 17:55




İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Giresun’da vatandaşlara seslenerek, “Ne güçlüsünüz gözlerini korkutuyorsunuz. Ben 2019'da adayım ve kazanacağım





İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve kurmayları yurt gezilerine devam ediyor. Akşener, dün saat 11.20’de tarifeli uçakla geldiği Ordu-Giresun Havalimanı'nda, Genel Başkan Yardımcıları Koray Aydın ve Ümit Özdağ tarafından karşılandı. Havalimanında toplanan partililer, Akşener’e sevgi gösterilerinde bulundu. Davul- zurna ile karşılanan Akşener partililerle tokalaştı, fotoğraf çektirdi. Partili kadınlarla bir süre sohbet eden Akşener, VIP salonu çıkışında kalabalık partili grubunun sevgi gösterileri nedeniyle makam aracına güçlükle ilerledi. 

PARTİ BİNASINI AÇTI

Akşener, daha sonra parti binasının açılışına katılmak üzere Giresun’a hareket etti. Uzun araç kuyrukları eşliğinde Giresun'a gelen Akşener, şehir meydanında vatandaşlara seslendi. Binlerce partilinin katıldığı açılışta gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Akşener, Abdullah Gül tartışmalarına da değindi. Akşener'in açıklamaları şöyle: “YSK açıklama yapmış, tüm kongrelerin yapılması gerekiyormuş. Bütün partilerde daha önce öyle mi olmuş. Yeni bir yasa mı çıkardınız? Aklından bile geçirme pişman olursunuz. Bir gazeteci yazmış, Abdullah Gül ile görüşüyormuşum. Güya çekilecekmişim. Geçin kardeşim bunları... Kardeşim, benim sözüm söz!”

BEN KAZANACAĞIM

Meral Akşener açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Ne çatı, ne baca, ne pencere kardeşim! Ben 2019'da adayım ve kazanacağım! İYİ Parti ile yatıp, İYİ Parti ile kalkıyorlar. Size söz ne çatı ne başka bir şey ben kesinlikle adayım. Bana öyle başkan diye bağırıyorsunuz daha önce de başbakan diye bağırsınız iki başbakan uçtu gitti. Ne güçlüsünüz gözlerini korkutuyorsunuz.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap