SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'dan Saray'da Prens Selman'a ziyafet: Böylesi görülmedi...

Erdoğan'dan Saray'da Prens Selman'a ziyafet: Böylesi görülmedi...

23 Haziran 2022 Perşembe - 16:59




Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kaşıkçı cinayetinin gölgesinde Türkiye'ye gelen Suudi Veliaht Prens Selman'ın onuruna Saray'da ziyafet düzenlediği görüntüler basına sızdı.





Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman ve beraberindeki heyeti taşıyan uçak, dün akşam saatlerinde Ankara'ya iniş yaptı. Kaşıkçı cinayetinin gölgesinde gerçekleşen ziyarette işbirliği mesajı verildi. Basına kapalı gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Veliaht Prens Selman'ın görüşmesi sonrasında Veliaht Prens onuruna verilen ziyafetin görüntüleri sızdı.

Ziyafetin görüntüleri heyette yer alan Suudi Arabistan Özel Daire Başkanı Bader Al Asaker sosyal medya hesabında paylaştı. Arapça müzik yapan kalabalık bir orkestranın da yer aldığı ziyafette, Veliaht Prens Selman ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yan yana olduğu görüldü. AK Partili bakanların görüntüleri de dikkat çekti.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti sonrasında "Bunlar dünyayı enayi zannediyor. Bu millet enayi değil, hesap sormasını bilir" demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap