SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vaatlerini unutan değil..?

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vaatlerini unutan değil..?

29 Mart 2024 Cuma - 16:55




Cumhurbaşkanı Erdoğan: Vaatlerini unutan değil, verdiği sözü yerine getirecek başkanlar seçeceğiz





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sancaktepe mitinginde halka hitap etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar: 

Ramazan-ı şerifinizi tebrik ediyorum. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul eylesin. Fakir fukarayı daha fazla kollamamız gereken günlerden geçiyoruz. Filistin'den Suriye'ye kadar dünyanın birçok yerinde kardeşlerimiz ciddi sıkıntılar çekiyor.

İsrail'in zalim hükümeti Gazze'deki kardeşlerimizi katlediyor. Bu müstesna zamanlarda ellerimizi Gazzeli mazlumlar için ellerimizi semaya açıyoruz. İnsani yardımlarımızla da Gazzelilerin yanındayız. 41 tondan fazla yardımı uçaklarla ve gemilerle gönderdik. 

İsrail üzerindeki baskıyı artırmak için yoğun çaba harcıyoruz. Canilerin hukuk önünde hesap vermesi için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Birileri siyasi rant için gerçekleri çarpıtsa da biz Filistin devletinin dimdik yanında duruyoruz.

Kalbi Gazzeli mazlumlar için çarpan kardeşlerime seslenmek istiyorum. İçinize şüphe düşürmeyin. İnsanımızın Gazze hassasiyetini istismar etme peşinde koşan fırsatçıların, ahlaksız ve asılsız söylemlerine prim vermeyin.

"Türkiye tüm kurumlarıyla Filistin'in yanındadır"

Türkiye tüm kurumlarıyla Filistin'in yanındadır.İmkanlarımızın el verdiği ne varsa, tek bir eksik bırakmadan, hepsini yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz. AFAD ve Kızılay başkanımızla görüştüm ve yoğun bir şekilde bu yardımları ulaştırmanın gayreti içinde olduklarını kendilerinden öğrendim. Tayyip Erdoğan'ın verdiği mücadelenin şahidi Gazzeli kardeşlerimizin bizzat kendileridir. 

Türkiye Suriye, Somali, Karabağ imtihanını nasıl alnının akıyla verdiyse Gazze imtihanının gayreti içindedir. Bunda da başarılı olacağız. Filistinliler bağımsız devletine kavuşuncaya kadar durmayacağız. Vatanını koruyan Gazzeli yiğitlere terörist diyenlerin bize edecek tek kelamları olamaz. Filistin davasını kararlılıkla savunmaya devam edeceğiz.

Geçtiğimiz sene 14-28 Mayıs seçimlerinden bir gün önce sizlerle kucaklaşmış ve ahdimizi yenilemiştik. Allah razı olsun Sancaktepeli kardeşlerimiz bu sözlerinde sadık kaldılar. 31 Mart'ta bu sözü yeniliyor muyuz? Bugün Sancaktepe'de katılım 25 bin. Bizi bağrınıza bastığınız için her birinize şükranlarımızı sunuyorum. Türkiye'nin şahlanışını kimse durduramaz. Sizler bizimle olduğunuz sürece ülkemizin önünü hiçbir güç kesemez. Rabbim dayanışmamızı daim eylesin. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap