SON DAKİKA



Haber > Gündem > CHP MYK’da gündem seçim sonuçları: Yeni yol haritası ne olacak?

CHP MYK’da gündem seçim sonuçları: Yeni yol haritası ne olacak?

15 Nisan 2024 Pazartesi - 15:46




Yerel seçim süreci ve ardından başlayan 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin tamamlanmasıyla Ankara’da siyasi gündem hareketlendi. Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) bugün Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı var. CHP’li kurmaylar, Özgür Özel başkanlığında yerel seçimden birinci parti olarak çıkan partinin yeni dönemdeki yol haritasını belirleyecek.





Ramazan Bayramı tatilinin ardından siyasetin gündemi yoğun… Cumhuriyet Halk Partisi’nde bugün Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı yapılacak.

MYK toplantısının gündeminde yerel seçim sonuçları var.

Yerel seçimden birinci parti olarak çıkan CHP, bundan sonraki yol haritasını Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında masaya yatıracak.

HATAY İÇİN BAŞVURU BUGÜN

MYK gündeminde Hatay’daki seçim sonucuna yönelik itirazlar da ele alınacak. Genel Başkan Özgür Özel, saat 16.00’da Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) Hatay’daki seçim sonucuna ilişkin tam kanunsuzluk gerekçesiyle başvuruda bulunacak.


Antalya’da meydana gelen teleferik kazasına ilişkin başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanan 5 kişi arasında bulunan CHP’li Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün durumu da MYK’da görüşülecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap