SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bulancak değişiyor...

Bulancak değişiyor...

29 Aralık 2015 Salı - 10:40








Ayrıntılar, detaylarda gizlidir! Bulancak’ta detaylar da; gizli ayrıntılarla değişiyor, değişirken güzelleşiyor... 30 yıldır aynı kalıplar içerisine mahkum bırakılan ve her geçen gün çarpık yapılaşma başta olmak üzere çirkinleşen ve insanların bile birbirinden uzaklaştığı, yabancılaştığı bir şehir görünümüne dönüşen Bulancak, Sayın Recep Yakar’ın Belediye Başkanı olmasıyla yeniden canlanmaya başladı...

30 yıldır aynı parke taşları üzerinde yürünen yolları asfaltla tanıştıran, şehrin vitrini olan meydan ve çevresini prestij projesiyle dönüştüren ve baskı betonla son derece modern bir görünüme kavuşturan Başkan Yakar, şehrin her köşesinde sürdürülen cadde ve sokak düzenlemeleri, alt yapı çalışmaları, dere koruma ve çevre düzenleme projeleriyle adeta Bulancak’ı yeniden imar ediyor. Bunun yanında sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşla sürekli içli dışlı olarak, ihtiyaç sahiplerine yönelik birçok çalışmayı başarılı bir şekilde sürdürüyor. Cenaze hizmetleri, yaşlı ve bakıma muhtaç insanların ev temizliği, askıda ekmek projesi bunlardan sadece bir kaçı..

Neredeyse atıl hale gelen Belediye şantiyesini canlandıran Sayın Yakar, yeni kum çakıl işleme makine parkı ve beton santrali ile Bulancak Belediyesi’ni yeniden üreten ve kazanan bir belediyeye dönüştürdü. Geçen yıl sürdürülen başarılı bir çalışmayla Bulancak nüfusu 40 binin üzerine çıktı. Bu yıl da hedef 50 bin nüfusu yakalamak. Bu konuda üstün bir çaba ve gayretle çalışılıyor. Nüfusun artması Belediye gelirlerinin de artması ve hizmetin çoğalmasıdır. Onun için tüm Bulancaklılar olarak bu çabalara destek olmalı ve üstümüze düşeni yapmalıyız. “Meyve veren ağaç taşlanır” misali; genç, heyecanlı ve hırslı bir Belediye Başkanı tablosu çizen, Sayın Recep Yakar’ın bu başarısına taş koymak isteyenler de olacaktır.

Kısa sürede ortaya koyduğu performansı ve çehresi şimdiden değişmeye, güzelleşmeye başlayan Bulancak ortadadır. Tabi bu süreç sıkıntıları da beraberinde getirecektir. Yeniden yapabilmek için yıkmak, bozmak gerekir. Daha güzel ve yeni bir Bulancak için biraz destek ve sabra ihtiyaç vardır.

Bunu sağlayabilirsek kısa sürede nelerin daha değişebileceğini hep birlikte göreceğiz. Olumsuzlukları eleştirmek, başarısızlıkları yermek kadar, başarıları da takdir etmek ve zaman tanımak bir erdem meselesidir. Sayın Başkan Recep Yakar, bu zamana kadar ortaya koyduklarıyla bu takdiri ve zamanı hak ediyor. Bulancak’a hizmet aşkıyla başladığı bu yolda, kendisine şimdiden başarılar diliyor, küçük ayrıntılara takılmadan yoluna devam etmesini umuyorum. Belediye’nin destekleriyle, Hüseyin Pekdemir kardeşimizin iskeleye diktiği Şanlı Türk Bayrağımız Bulancak’a çok yakıştı. Bugün törenle açılışı gerçekleştirilecek. Tüm halkımızın katılmasını ve Şanlı Bayrağımızın gölgesinde birlikteliğini ortaya koymasını bekliyoruz...


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap