SON DAKİKA
SON DAKİKA


SOYLU AK PARTi'YE CAN KATTI
2.06.2018

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Trabzon ziyareti 24 Haziran seçimleri öncesinde AK Parti'nin sahada yaptığı en önemli çalışma oldu. O güne kadar aday ziyaretleri şeklinde gerçekleşen seçim çalışmaları bir anda kolektif bir hal aldı.

Soylu'nun Of ve Araklı mitinglerine katılım oldukça yoğundu. Soylu hitabeti, etkili, keskin üslubu ve bitmek bilmeyen enerjisiyle halkı adeta coşturdu. Öyle ki, insanlar oruçlu olmasına ve yoğun sıcağa rağmen pür dikkat Soylu'yu dinlediler. Beşirli sahilinde verilen iftar yemeği belki de bugüne kadar Trabzon'da verilen en büyük iftar yemeği idi. Her taraf tıklım tıklım doldu. Sadece Trabzonlular değil şehrimizde yaşayan mülteciler de iftar programına yoğun bir katılım gösterdi. Öyle bir kalabalık oldu ki, adım atacak yer kalmadı.

HEM MORAL BULDU HEM MORAL VERDİ

Dikkat ettim... Vatandaşlar iftardan sonra da alandan ayrılmadı ve Bakan Soylu'nun konuşmasını dinledi. Kimisi cep telefonuyla fotoğraf çekti, kimisi video kaydı yaptı. Konuşmalardan sonra tabiri caizse vatandaşlar bir anda Soylu'nun etrafını sardı. Herkes elindeki notları Bakan Soylu'ya ulaştırmak için adeta birbiriyle yarıştı. Bir çantayı rahatlıkla dolduracak sayıda not kağıdı ve belge Bakan Soylu'ya ve yardımcılarına ulaştırıldı. Soylu, kendisine iletilen her sorunu dikkatlice dinledi, ulaştırılan notlarla tek tek ilgilendi. Gerçekten hiçbir bitkinlik ve yorgunluk belirtisi vermeden herkesle çok sıcak bir şekilde ilgilendi. Haliyle Soylu'nun sıcak ilgisiyle karşılaşan vatandaşlar ne istekleri, ne sıkıntıları varsa hiç çekinmeden ve çok samimi bir şekilde Soylu'ya ilettiler. O kadar çok kalabalık vardı ki, seçim otobüsü uzun süre kalabalığı yarıp alandan ayrılamadı. Aracın önü Soylu'ya sevgisini ve sesini duyurmak isteyen vatandaşlar tarafından kesildi. İftar programından sonra teravih namazı için Bahçecik Camii'ne giden Soylu'nun seçim otobüsüne güzergah boyunca ilgi oldukça yoğundu.

Tek kelimeyle şunu söyleyebiliriz: Soylu'nun Trabzon'a gelmesi rutin halde sürdürülen seçim çalışmalarıyla ilgili hem AK Parti tabanına can kattı hem de çok yoğun kalabalık Bakan Soylu'ya güç ve moral verdi. Kısaca Bakan Soylu Trabzon'da hem moral buldu hem de moral verdi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap