SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yomra ve sanayi sitesi
24.06.2020

Mülkiyeti Varyap Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım A.Ş.’ye ait olan Trabzon illi Yomra ilçesi  Gürsel Mahallesindeki bu özel proje 2018 Haziran ayında ruhsatlandırıldı. Mevcut durumda 2021 yılında teslimi ve açılışı yapılması planlanıyordu.

Trabzon’daki Sanayi işletmelerini organize ve modern bir yerleşkede toplayacak Yomra Sanayi Sitesi Yomra’ya ve Trabzon’a değer katacak, şehir merkezine yakın konumu ve her sektöre hitap eden büyüklükteki işyerleri ve dükkanları ile küçük ve orta ölçekli sanayi yapılarında öncü niteliğinde olacaktır. Proje kapsamında 25 m2 de3n 2000 m2 ye kadar çeşitli tip ve büyüklüklerde dükkanlar bulunmaktadır.

2018 Haziran ayında ruhsatların alınması ile başlanılan inşaat faaliyetleri kapsamında projenin tüm bloklarının zemin ve alt yapı çalışmalarına başlanılmış, j blokta temel atılarak bir katın betonarme imalatı yapılmıştır.

Gelinen noktada Varlıbaş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. Erdinç Varlıbaş’ın projeden dükkan satın alanlara bir açıklaması oldu. Buna göre:

Projenin Ekim 2020’de tekrar başlayacağı ve 16-22 ay arasında tamamlanarak tüm projenin açılışının gerçekleşeceği bilgisini verdi. İnşaata tekrar başlanması ile birlikte 12. aydan itibaren etap etap teslimler yapılacak şekilde program yapılmış olduğunu ve satın alınan bölümlerin teslimine öncelik verileceğini açıkladı.

Özetle satın alınmış bölümlerin 2021 yılı Ekim ayında teslim edeceği bilgisini paylaştı.

Bizler de Yomra Sanayi Sitesinde çok yakında buluşmayı diliyoruz.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap