SON DAKİKA
SON DAKİKA


Siyaset Akademisi
22.05.2020

Son zamanlarda tüm ülkenin hatta dünyanın ortak gündemi koronavirüs. Kısa bir süre önce ülkemizde de ortaya çıkan koronavirüsle beraber insanlar çeşitli tedbirler alarak hem kendilerini hem de sevdiklerini korumaya çalışıyor. Bu tedbirlerin en önemlisi de elbette ki “evde kalmak”. Ne kadar az insanla temas edersek ve kalabalık ortamlardan uzak durursak hem kendi sağlığımız hem de toplum sağlığı için o kadar iyi.

“Evde kalıyorum ama çok sıkılıyorum. Ne yapsam bilmiyorum” diyenlerden misiniz bilmiyorum. Ama biz siyaset akademisi katılımcıları bu konuda çok şanlıyız. Ak Parti’nin yürüttüğü siyaset akademisi, siyasete yönelik toplumsal ilgiyi artırmasının yanı sıra; katılımcıların tarih, siyasal tarih, ekonomi, dış politika gibi alanlarda uzmanlarca bilgilendirildiği, bir eğitim faaliyetidir.

Ak Parti AR-GE Başkanlığı tarafından yürütülen siyaset akademisi; herhangi bir siyasi kimlik gözetmeksizin, tüm Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarını, geleceğin Türkiye’sinin şekillenmesinde etkin rol üstlenecek “bireyler” olarak konumlandırıp, hem siyasal hem de kültürel donanım kazandırmak, bu sayede siyasi hassasiyetleri olan sorumluluk sahibi vatandaşlar kılabilmek açısından önemli bir faaliyettir.

Etkili Yönetim Teknikleri, Siyaset Stratejik İletişim gibi Kişisel Gelişim konuları her insanın ihtiyacı olan bilgilerdir. Medya Okuryazarlığı, Yerel Yönetimler gibi tecrübe paylaşımı insanı her zaman etkilemiştir. Proje yönetimi ve Türkiye’nin büyük projeleri Avrupa’da yükselen Yabancı Düşmanlığı ve İslam Karşıtlığı gibi teori dersleri siyasette olan herkesin ilgi alanıdır.

2020 yılında 19. Dönemi gerçekleştirilen Siyaset Akademisi pandemi dolayısıyla e-akademi olarak başarıyla gerçekleşmektedir. Bu ortamda konusunda uzman her biri birbirinden kıymetli eğitimcilerle bizleri buluşturan, her alanda gelişmemize katkı koyan Ak Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığına, Başkan Sn. Hamza Dağ ve ekibine ve Trabzon İl Başkanlığına eğitime katkı koymalarından dolayı teşekkür etmek bize düşendir.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap