SON DAKİKA
SON DAKİKA


Zirvenin Ortağı Trabzon
9.02.2021

Zirveye tutunabilmek adına Trabzonspor için önemli bir maçtı. Abdullah Avcı, takıma pozitif enerji katmaya devam ediyor. Takıma olumlu yönde büyük katkı sağladı. Yükselen bir grafik var ortada. Takımın yeni hücum ayakları Berat ve Bakasetas takıma çok iyi adapte oldular. Diğer yandan Djaniny, yıldızını parlatmaya devam ediyor. Karadeniz ekibi genelde deplasmanlarda daha başarılı oluyor, buna karşılık Malatyaspor da boş değildi.

Malatyaspor oyundan çok mücadeleyi ön planda tutan bir takım. Kötü sahada oynanan karşılaşmada Trabzonspor ikinci yarıya daha tempolu girince hemen golü buldu. Bakasetas’ın golünden sonra Malatyaspor büyük risk almaya başladı. Trabzon baskı yiyince artık fire vermiyor çünkü iyi savunma yapıyor. Saldıran takıma bordo mavili oyuncular gol atarak sürpriz yapabiliyor.

Trabzonspor istediği oyunu sahaya yansıtmakta zorlandı ama yine de 2-0’lık skoru elde eden taraf Avcı’nın öğrencileri oldu. Bakasetas oyun kilitlenince düğümü çözen adam oluyor. Bu yönüyle Avcı’yı oldukça rahatlattı.

Hoca elindeki alternatifleri çoğaltmak için tüm oyuncuları sahaya sürüyor. Hüseyin Türkmen’i de bu yüzden denedi. Her şeye rağmen takımın favorisi kaleci Uğurcan ve Djaniny. Siyahi futbolcu ikili paslarıyla tüm rakip defansları zorluyor.

Trabzonspor alanı doğru kullanıyor ama kademe önündeki oyuncular daha etkili olmalı. Golden sonra geriye yaslanma alışkanlığını bırakmalıyız.

Takımın diğer artıları, Flavio ve Hugo her ikisi de santrafor edasıyla hücuma katkı veriyor.

Dün akşam Nwakaeme’nin golü ve Uğurcan’ın müthiş oyunu 3 puanı getirdi.

Sonuç olarak Avcı’nın rotasyonu pozitif sonuç verdi.

Şampiyonluk yolunda ışık saçan bir takım oluşmaya başladı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap