SON DAKİKA
SON DAKİKA


Yıldız oyuncular yetişmeli
16.09.2020

 
Trabzonspor Kulübü, pandemi liginin ilk haftasında Beşiktaş’a 3-1 gibi farklı bir skorla yenilince kulüp içerisinde bir hareketlilik yaşanmaya başladı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun başarısı sorgulanmaya başladı.

Hatta yöneticileri al aşağı etmek için sahte internet hesaplarından asparagas haberler yapılmaya başlandı. Trabzonspor Divan seçimi yaklaşırken böyle yalan haberler yapılmasını da Derin Trabzonspor’a bağladı herkes.

Birileri taraftar gruplarını ayağa kaldırıyor sonra umduklarını bulamayınca ortadan kayboluyor. İstanbul Beylerbeyi’ndeki Trabzonlular Derneğini üs kurdu dediler.

Yönetim içerisindeki gerçek Trabzonspor’luları dışlamak istiyor dediler.

Sürekli yeni senaryolar yazılıyor. Olası bir seçim için şimdiden aday hazırlayan eski yönetici artıkları da var. Siyaseten bir şeyler yapmak isteyen küçük gruplar da var.

Kulüp içerisinde olup bitenler bunlar gelelim işin futbol kısmına!

Sayın Ağaoğlu, elindeki şampiyonluğu kaybettin. Başarılı kadronu bozdun. En değerli futbolcuların Fenerbahçe’ye kaçtı. Şimdi de Sörloth olayı anlattığınızdan farklı çıktı.

Sörloth’da %50 parasına yuvadan uçuyor.

Ortaya çıkan tablo kulübün iyi yönetilmediğini gösteriyor.

Mesele Önder Bülbüloğlu gibi yürekten çalışan bir yönetici CAS mahkemesinde neden yetkisiz bırakıldı? Halen daha cevap verilmedi.

Transferler boş çıktı. Flavio’dan çok iyi bir 2.lig futbolcusu olur ama bu ligin adamı değil.

İngiliz hoca Newton şimdiden tartışılmaya başlandı. Yeniden Ünal KARAMAN sesleri duyuluyor.

Maddi anlamda kulübün geleceği ipotek altındayken erteleme yoluyla finans işleri bir şekilde çözülüyor.

Hiç mi güzel şey olmuyor derseniz. Oluyor, yerlinin yerlisi, Trabzon’un öz evladı Mustafa Reşit AKÇAY alt yapıya getirilmek isteniyor. Tabi ki yine muhalif sesler var dışarıdan ancak Kulübün kurtuluşu alt yapıdan yıldız yetiştirmek olduğu ortada. Bu yüzden Mustafa hoca gibi rüştünü ispat etmiş ve para için değil şehir için çalışmak isteyen insanlara yeniden şans verilmeli.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap