SON DAKİKA
SON DAKİKA


Usta çırak farkı
17.12.2018

Galatasaray’ı yendik, Fenerbahçe’yi yendik, eğer dün akşam Avrupa yorgunu Beşiktaş’ı da yenebilseydik Trabzonspor şampiyonluk potasına girdi diyecektik. Derbi canavarı diyecektik, olmadı. Maçın kırılma anı Sosa’nın sakatlığı oldu elbetteki. Sosa virtüöz gibi orta sahayı yönetiyor, arkadaşlarını oyuna sokuyordu. Ta ki sakatlanıp çıkana kadar. Gecenin kahramanı ise genç kaleci Uğurcan’dı. Beşiktaş’ın net gol pozisyonlarında Uğurcan kalesinde devleşti. Yusuf, Hüseyin, Abdülkadir ve Uğurcan artık altyapının önemini Trabzonspor adına ispatladılar. Maça dönecek olursak...

Rodallega ilk yarıyı 1-0 tamamlayınca 3 puan kesin bizde dedik ama Şenol hoca eski kurt. Öğrencisi Ünal Karaman’ın takımını ilk yarı yordu ve Caner Erkin-Gökhan Gönül değişikliği ile 2 puanı kurtardı. Trabzonspor, galibiyeti kendi eliyle İstanbul’da bıraktı. Beşiktaş’ın genç oyuncusu Dorukhan’ın performansı skoru 2-2’ye getirdi ve Bordo-Mavililer büyük bir fırsatı tepti. Şampiyonluk yarışı hızlandıkça kaybettiğimiz bu puanları arayacağız ama her şeye rağmen futbol kalitesi ve seyir zevki yüksek bir maç izledik. Rodallega ve Nwakaeme’nin golleri galibiyet için yetmese de oyun güzeldi. Kanaatimce dün gece çarpışanlar Trabzonspor ve Beşiktaş değil Şenol Güneş ve Ünal Karaman’ın mücadelesiydi.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap