SON DAKİKA
SON DAKİKA


Ünal Hoca'ya rehber gerekli
3.11.2019

Eski başkanlık sistemlerinde idari menajerler ve genel koordinatörler vardı. Şu an Ünal Hoca’ya kim yol gösteriyor. Ünal Hoca da insandır her şeyi tek başına taşıyamaz. Bir takım her maç gol yiyorsa, savunmasını gözden geçirmelidir. 15 maçtır kalesini gole kapatamayan Trabzonspor, 16. maçta yine gol yiyerek İzmir temsilcisi Göztepe karşısında 1-0 kaybetti.

 

Göztepe takımı kontra ataklarla gol arayan taktik ile oynadığı için Trabzonspor orta sahayı daha sağlam ve kalabalık tutup, Göztepe’nin gol yollarını kapatmalıydı. Trabzonspor dağınık bir görüntü çizdi, kopuk oynadı. Telaşlı oyunu puan almasına yetmedi. Trabzonspor Göztepe defansını ve kaleci Beto’yu geçemedi.

 

Trabzonspor teknik heyeti yanlış kadro sahaya sürünce, bu sonuç da kaçınılmaz oldu. Bu kayıpla şampiyonluk yolunda büyük avantaj kaybetti. Sörloth mevkiinde oynamadı. Yusuf Sarı da yetersizdi. Göztepe’nin akıllı savunması maçtan galip ayrılmasına neden oldu.

 

Teknik heyet sakat oyuncuların arkasına sığınmamalı, suçu kendilerinde aramalı, mevcut olan kadro ile ilk on biri en iyi şekilde seçerek sahaya sürmelidir. Trabzonspor’un kaybetmesind hakem Fırat Aydınus’un da yanlış kararları etkili olmuştur. Sörloth’un pozisyonu penaltıydı. Fırat Aydınus, VAR sistemine neden gitmedi?

Her maç sonrası ümitlenen Trabzonspor taraftarını kimsenin üzmeye hakkı yoktur.

 

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap