SON DAKİKA
SON DAKİKA


Uğurcan yıldızlaştı
2.09.2019
Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ne ise Trabzonspor’da Sosa da aynı konumda. Trabzonspor mutlaka ofansif oynamalıydı. Bu lige iyi başlangıç yapan Fenerbahçe'ye karşı Trabzonspor iyi önlem almalıydı. Sarı-Lacivertliler’de bu yıl yeni transfer Vedat Muriç önemli bir isimdi. Trabzonspor savunmasında Hüseyin ve Hosseini, rakip forveti durduramayan isimlerdi.
Bordo-mavili takımın forvetleri Ekuban, Nwakaeme ve Sörloth ev sahibi ekibi zorlayan isimler olarak öne çıktılar. Hakemi konuşamayacağımız bir maç olmalıydı. Orta hakem Aydınus, VAR hakemi Ali Palabıyık'tı. İki takım da Fırat Aydınus ismine karşıydı. Spor yorumcuları bu maçta Trabzonspor'u favori gösterdi. Fener'in fazlası hakem ve ateşli taraftarları oldu. Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında maçlar büyük rekabet içinde geçiyor. Federasyondan talimat alındı, güvenlik talimatı nedeniyle Trabzonspor taraftarı maça alınmadı. 
 Abdülkadir Ömür sakatlık dolayısıyla kadroya alınmadı. Yerine Avdijaj oynadı. İki takım da üç puan için sahaya çıktı fakat beraberlikle yetindi. Hakem hatalarının çok olduğu bir hafta geçirdik. Bu hatalar taraftarları, maçları ve skorları etkiledi.
Nefes kesen maçta tribünler doluydu. Fener maça hızlı başladı. Kanatları iyi olan takım oyunu kazanacaktı. Nefes nefes bir maç oldu. Futbol kalitesi düşük olan önemli maçı zevkli oldu. Maçın kahramanı Trabzonspor kalecisi Uğurcan kalesinde adeta devleşti. Kalesini Fenerbahçe'nin gol ayaklarına kapattı. Uğurcan Fenerbahçelilere 'Beni geçemezsiniz' mesajı verdi. Teknik patron Ünal Karaman’ın Yusuf Sarı’yı oyuna alması bana göre son derece yanlıştı. Karaman'ın yanlış hamlesi ile Fener'i elimizden kaçırdık.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap