SON DAKİKA
SON DAKİKA


Tur İstanbul’a Kaldı
4.03.2020

Ziraat Türkiye Kupası ilk ayağında oynanan karşılaşmanın avantajlı tarafı olmadı. Akyazı’da oynanan karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Maçın ilk yarısı oynanan futbol her iki takım adına da rezaletti. İlk yarıda ki futbol Fenerbahçe adına daha iyi geçti. Sabırlı oynadılar. Nedeni ise Fenerbahçe beraberliğe oynadı. Sürekli yere yattı. Zaman kazanmaya oynadı. Rakip Trabzonspor’u oynatmamak için her türlü numarayı yaptı. Trabzon gol atacaksa ancak duran toplardan olabilirdi.

 Nitekim ikinci yarı başlar başlamaz sezonun flaş ismi Alexander Shörloth ’un ayağından 1-0 öne geçti. İlk yarıda çok kötü ve zevksiz bir futbol izledik. İkinci yarısı gol ile başlayan karşılaşma da gizli santrafor Novak takımımızı 2-0 öne geçirdi. Gollerden sonra gol kaçırma hovardalığına giren Trabzonspor’un peş peşe kaçırdığı fırsatlar oldu. Ancak atamayana atarlar misali Vedat Muriç golü atınca skor 2-1 oldu. Türkiye Kupası ilk maçı bu skorla kapanınca tur şansı deplasmanda oynanacak maça kaldı. İki maç üzerinden oynanan maçta deplasmanda gol atan taraf her zaman avantajlıdır. Trabzonspor böyle darmadağın olmuş teknik adamı istifa etmiş bir takımı zar zor yeniyorsa nasıl şampiyon olacak. Kazanan taraf Trabzonspor tur için avantajlı olan taraf ise Fenerbahçe kulübü.

Karadeniz ekibi ne oynadığını bilmeyen, düzensiz kopuk bir futbol oynadı. Kanarya bu skorla Trabzon’dan tur için umutlu ayrıldı. İnişli çıkışlı bir maç izledik Hüseyin Çimşir eski hocasının oyuncu değişliklerinde yaptığı kötü değişiklik farklı kazanacağı maçı zor kazanarak turu riske etti.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap