SON DAKİKA
SON DAKİKA


TÜFAD Başkanı Metin Bak’ı ziyaret
15.04.2021

Türkiye Antrenörler Derneği Trabzon Şube Başkanı Metin Bak’ı Kadir Özcan Spor Tesisleri’nde Karadeniz Gazetesi olarak ziyaret ettik. Kalabalık antrenörler topluluğu içinde yaptığımız buluşma eski arkadaşları ve spor adamları ile mahallem olan Hızırbey Mahallesi’nde buluştuk.

Kısa bir yazıyla Metin Bak kimdir diye soracak olursanız. Altyapıdan yetişen sonra Trabzonspor ve Rizespor’da top koşturan genç milli oyuncu şimdi Trabzon TÜFAD’in başkanı olarak kendisini ziyaret ettik. Güzel bir spor sohbeti gerçekleştirdik. Bu sohbet bizi ta eskilere götürdü. Yıllar önce tanıdığım Metin Bak, salonda bir konuşma yaptı. Konuşmasını çok beğendiğimi ifade etmek isterim.

Futbolunu ve hocalığını bildiğim için gelecek adına güzel işlere imza atacağı kanaatindeyim. Sohbette TÜFAD’ın sorunlarından bahsetti. Spor Akademisi mezunlarının kendilerine bir avantaj verilmediğinden meslek olarak kabul görmediği için yetkililere seslenmek istediğine değindi.

Yakında divan başkanlığı seçimi olacak. Mevcut başkan Av. Ali Sürmen’in tekrar aday olmasını etik bulmayan bazı üyeler, başarılı olan mevcut başkanı tenkit ederek Trabzonspor’a zarar verdiklerinin  herhalde farkında değiller. TÜFAD’ın sohbetinde bu gibi konulara da değindik.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap