SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor'da Avrupa garanti
7.05.2019

Oyunun ilk yarısında Trabzonspor rahat bir maç çıkarttı. Maçın başında serbest vuruş ustası takım kaptanı Sosa, Kayserispor kalecisi Lung’un sol kolunun altından golü atarak Trabzonspor’u 1-0 öne geçirdi. Golden sonra yine Bordo-Mavililer’in atakları devam etti. Bu kez Rodallega’nın pasında

 

Yusuf Yazıcı golü attı. Trabzonspor, Kayserispor karşısında 2-0 öne geçti. Gollerden sonra toparlanan konuk takım Hasan Hüseyin’in ayağından golü bulunca Kayserispor lehine skor 2-1 oldu. İlk yarının sonunda konuk takım kalecisi Lung sakatlanıp çıktı, yerine yedek kaleci Muammer oyuna dahil oldu. Oyunun ilk bölümünde topa daha çok sahip olan takım Trabzonspor’du. Trabzonspor’da Hüseyin ve Hosseini'nin, geri d.rtlüde uyumsuzluk içinde oldukları göze battı.

 

İkinci yarıda Kayserispor daha etkili g.ründü. Trabzonspor’un k.tü oynadığı anda Hasan Hüseyin konuk takım adına golü bulunca skor 2-2’ye geldi.

 

Golden hemen sonra Abdülkadir Ömür, Nwakaeme’nin pasında çok şık bir gol atarak skoru 3-2’ye taşıdı. Karşılıklı atakların olduğu maçta takımlar savunmadan çok hücumu düşünerek oynadı. Trabzonspor’da Novak, oyunun sonuna doğru attığı golle skoru 4-2’ye taşıdı. Trabzonspor’un daha iyi oynaması gerekirdi. Kamil Ahmet ve Rodallega daha etkili olmalıydılar. Trabzonspor oyunda avantajlı skoru koruyamıyor. Avrupa işini garantileyen Trabzonspor, Kayserispor’u yendikten sonra Konyaspor, Beşiktaş ve Rizespor’u da yenerek Şampiyonlar Ligi'ne katılma hesapları yapmaya başladı.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap