SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor'a penaltıcı!
25.08.2019

Bir Atasözü vardır. ‘Tekerlek kırılınca yol gösteren çok olur’ diye. İşte biz de tekerler kırılmadan yol göstermek istiyoruz. İşte o yazımız.

‘Bir çiçekle bahar gelmez’ diyerek yazımıza başlıyoruz. Trabzonspor’da her şey tam. Eksik olan takıma iyi futbolcu lazım. Bu yıl üç kulvarda yarışacak olan takımımızda tek eksik penaltıcı. Yani penaltı ustası alınmalı veya yetiştirilmeli.

Kaledeki Uğurcan’ın eksiklikleri düzelmez ise kalede savunmaya güven veren kaleci olmalı. Uğurcan iyi kaleci yalnız zayıf yanlarına çalışmalı. Taymingi yok. Çıktığı hava toplarında bazen boşa yumruk atıyor. Kalede yer tutması önemli. Genç kaleci eksik yanlarını gidermeli. Bu gibi eksikleri kaleci antrenörleri sayesinde ve maç oynayarak giderilebilir. Geçen yıl eski Milli futbolcu Köksal Mesci ile yaptığımız, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında kalede kim oynar? Röportajımızda ben ‘Uğurcan oynar’ demiştim. Köksal hocanın garibine gitmişti. Aradan bir yıl geçti. Köksal Mesci beni arayıp tebrik etti. Çok cesur olduğumu ve bu işten anladığımı sözlerine ekledi. Ortada bir kalite var. Kaliteyi geliştirecek kaleci antrenörleri olmalı. Kaleci Uğurcan’ı en çok beğendiğim maç geçen hafta 1-1 berabere biten Kasımpaşa müsabakasıydı.

Şu günlerde Trabzonspor’da işler iyi gidiyor. İşler iyi giderken iş kazası olmamalı. Kasımpaşa maçındaki gibi kadro değişikliğine gidilmemeli. Malatyaspor lige hazır bir ekip olarak girdi. Dikkatli olmalıyız. Malatyaspor geçen yıl Trabzonspor’u 5-0 mağlup edince biz de ihtilal olmuştu. Bu hafta oynayacağımız rakip işte o takım. Ortada bir gerçek var. Kadroda değişiklik aramayalım. Teknik ekibe de tavsiyem bu.

Bu sezon üç kulvarda yarışacak Fırtına’ya zengin kadro derinliği gerekli. Norveçli forvet Sörloth’a destek verip formda tutarken, savunmada Trabzonlu Hüseyin’i kaybetmeyelim. Bir tarafı yaparken, diğer tarafı yıkmayalım. Elbette ki Sturridge kulübede oturmaya gelmedi. Transferde doymayan Fırtına’da forma kaplanın ağzında. Bu sene şampiyonluğun en kuvvetli adayı Trabzonspor’dur.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap