SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor yarı finalde
14.02.2020

Trabzonspor yarı final kapısını ilk maçta aralayıp avantajlı skor elde etmişti. Bundan dolayı teknik heyet Erzurumspor karşısında genç oyunculara şans verdi. Sebebi hafta sonu oynanacak olan Trabzonspor-Sivasspor arasındaki müsabakanın önemiydi. Ligde yenen takım liderlik koltuğunda oturacak. Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final rövanş müsabakasında Erzurumspor’a konuk olduk. Soğuk ve karlı hava şartları altında oynanan karşılaşmayı hakem Erkan Özdamar yönetti. Oyunun başında Guilherme’nin attığı gol ile Trabzonspor 1-0 öne geçti. Erzurumspor bu gole cevap verince maçın ilk yarısı 1-1 eşitlikle tamamlandı.

 

İkinci yarıda Bordo-Mavililer, yine Guilherme’nin attığı gol ile 2-1 öne geçti. Ev sahibi Erzurumspor hava şartlarına alışık olduğu için Trabzonspor’a nazaran daha derli toplu oynadı. Erzurumspor’da Pote savunmamızı zorlayan oyuncu oldu. Bu soğuk havada oynanan müsabakada Trabzonspor orta sahasının daha kuvvetli ve uyumlu olması gerekirdi. Genç oyuncuların performansı dikkat çekti ve gelecek adına umut verdi. Sonuçta ilk maçı 5-0 kazanan takımımız, rövanşta da rakibi Erzurumspor’u 4-1 yenerek yarı finale kalmış oldu. Ve bu sonucun ardından Fenerbahçe ile eşleşti.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap