SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor lige hazır değil
5.09.2020
Karadeniz derbisinde teknik ekipler ligin başlamasına az zaman kala oyuncularını denediler. Trabzonspor’da milli oyuncular ve sakat olan oyuncular oynamadılar. Beşiktaş maçı öncesi en ciddi sınavını veren Trabzonspor, teknik adam Eddie Newton nezaretinde bütün oyuncularını oynatarak deneme şansı buldu. İlk yarıda altı gol izledik, her iki takımın da lig maçlarına hazır olmadığını gördük. Sezon başı olduğunu hesaba katarsak; takımda önemli eksiklikler vardı. Maç sonrası başkan Ahmet Ağaoğlu, “Birkaç eksiğimiz var, onları da transfer ederek eksiklerimizi tamamlayacağız” şeklinde bir açıklama yaptı.

Takımdan ayrılacak oyuncular gidemedi. Bunun yanında sakat oyuncular hayli fazla, yeni yapılan transferlerden fayda olmayınca Sosa ve Novak’ın yeri haliyle dolmadı. Bundan dolayı Trabzonspor Beşiktaş maçına yetersiz kadroyla çıkacağının sinyalini verdi. Ancak milli takımlardan dönecek olan kaleci Uğurcan, gol kralı Sörloth, Hüseyin Türkmen takımda etkili isimler olacağından Bordo-Mavililer, ilk derbi maçında avantajlı olacağını gösterdi. Geçen yıldan kalma iki Abdülkadir takımın gözdeleri... Sol bek mevkiinde Marlon Novak’ın boşluğunu dolduramadı. 

Orta sahada Flavio savaşçı bir kimliğe sahip, idare eder fakat Sosa’nın yerini asla dolduramaz. Takıma lider oyuncu lazım, bu oyuncunun liderlik görüntüsü yok. Yeni transferlerden Trondsen kötü oynadı. 
Kolay gol yiyen, orta sahası karışık bir Trabzonspor izledik. Bu futbolu ile geçen yılın başarısını aratacağını gözlemledik. Nwakaeme ve Ekuban bu yıl yine Trabzonspor’un en büyük kozları olacaktır.
Sonuçta 4-3 kazanan taraf Trabzonspor oldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap