SON DAKİKA
SON DAKİKA


Trabzonspor Avrupa da Yok…
25.10.2019

UEFA Avrupa ligi maçında Trabzonspor, Krasnodar ile kritik bir maç oynadı.  Bordo-Mavililer Rus rakibi karşında tıpkı Rus ruleti oynadı. Ya var, ya yok maçıydı. İngiliz golcü oyuncu Sturridge, maç öncesi kasık ağrısı nedeniyle kadrodan çıkartıldı. Konuk takım Krasnodar fiziksel gücü yüksek olan, uzun paslar ile oynayan, boş alan bırakmayan ve prese dayalı baskı yapan bir takımdı.

Denk kuvvetlerin oynadığı bir maçtı. Ünal hoca oyunun başında savunmada değişiklik yaparak Fernandes ile Campi’yi liberoda oynattı. İlk 11’deki kadro değişikliği Trabzonspor’un oyun kalitesini çok değiştiriyor.

Fırtına hücumda top kaybedip, geriye geç döndüğünde kalesinde tehlikeli pozisyonlar verdi. Doğru eleştiriler teknik heyeti, okuyanları rahatsız etmemeli, bu eleştirilerden ders alınmalıdır. Mücadelede ilk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarı başında Novak’ın hatası Krasnodar ’ı 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra Trabzonspor rakip alana yüklenince savunmada boşluklar oluştu. Ortalar çok kalitesiz yapıldı. Sörloth başarısız oynadı. Ünal Karaman değişikliklerde yine geç kaldı. Teknik heyet sakatlık ve yorgunluktan şikâyetçi olmaları yerine birazda suçu kendilerinde aramalıdırlar. Ülke puanı için kazanmakta çok önemliydi. Trabzonspor sezon başından beri hala sanki hazırlık maçı oynar gibi oynadığı için istediğini alamıyor. Takımımız acemi mangalar ordusu gibi oynayınca, uzatmalarda yediği ikinci gol ile oyunu 2-0 kaybetti.  Trabzonspor artık Avrupa defterini kapatmış oldu.

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap